اهل مسخره کردن نیستم
دیدی که شکلک نذاشتم
نمایش نسخه قابل چاپ
اهل مسخره کردن نیستم
دیدی که شکلک نذاشتم
(sm50)
0دیشب رفتم بیرون ی دختری رو دیدم تو مغازه (sm50)
چه قدر شیرین بود نگاش می کردم می خندید (sm59)(sm2)
البته بچه بودا 12 سالش بود
آخی...(sm176)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شیلا (sm51)
پختیم از گرما
(sm50)
مهم نیست حرفایی که این جغله زد
پشه زد
خورد
خونم بند اومد
زخم خشک شد . . . (sm50)
(sm10)ایشالله که کمک کنننقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چطوری صابر عبدلی (sm2)
انشاالله (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اعصابم شیریه . . .
ام شب قصد نفله کردن دارم . . .
با ما هم راه باشید . . . (sm2)
امروز چقدر گرم بوذ
خب ام شب به کی گیر بدیم . . . (sm2)
رفتم حموم نزده اومدم بیرون. سربلند و خشنود. ولی به اندازه ی زمانی که می زدم خستمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان پشیمونم (sm2)
فردا گرم ترم می شهنقل قول:
با ما بد باش فقط (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هنوز دیر نشده . . .
درب اتاق رو قفل کن . . . (sm59)
سایت های ایکس دار رو باز کن . . . (sm2)
نقل قول:
سوژه جوره . . .
تو شمالی ای . . .
زن و بچّه برای آدم نمی ذاری ، طرفت نمیام . . . (sm2)
(sm2)
آقا دنبال یه چیزیم بخورم شب بیدار بمونم کم خطر
چایی نبات . . . (sm2)
فقط ممکنه اسهال بشی . . . (sm2)
لا توتونش حش پره
نی حس زنده گی . . . (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این هنوزم هس؟
چرا اهنگ نمیده (sm120)
اصلا دوغ یا ماست نخور .نقل قول:
قهوه داری بخور 2 تا
(sm98)قهوه معده رو ضعیف میکنه به من یکی که نمیسازه
یه لیوان دوغ برام مث 4 تا قرص خواب اوره
چایی نبات و قهوه عمه ی منم میدونه
منم خوشم نمیاد ولی بعضیا عادت دارن می خورن . بعضیا برای اینکه نخوابن می خورننقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته هر قهوه ای خوب نیست . یه جور قهوه ترک هست همه جا ندارن اون خوبه یه کم گران ترم هست اون تاثیر داره
خب پس چی ؟ جق بزن . آقا جق هم بزنی خوابت می پره (sm2)نقل قول:
خب حالا..(sm59) نه بیا و مسخره هم کن(sm2)نقل قول:
(sm50)
امشب بیدار بمونید یکم چت کنیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
" این " که فرمودی ، دائماً توی چونته ، پس طبیعاً " این " نمی تونه از توی چونت آهنگ بده . . . (sm51)
تو که فعلاً در گیر بوسیدن لپ و سس و زیر بغل امیلیا کلارکی ! به بوسیدن ادامه بده تا آهنگ آوریل لوین منتشر میشه . . . (sm2)
راستی : دی شب به آوریل لوین زنگ زدم ، گفت : یه آهنگ دارم ضبط می کنم ، چند وقت دیگه منتشر می شه . . . (sm59)نقل قول:
متأهلا پی المثنی . . . (sm50)
مقصرا می گن : ننویس سر کار . . . (sm50)
(sm29)