تقلید نکن
نمایش نسخه قابل چاپ
تقلید نکن
04 - You Know What_
(sm50)
مد مکس ندیدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Pacino [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه متال گوش ندادی و میخوای شروع کنی متالیکا بهترین انتخابه برای هوی متال
turn the page - unfurgiven 2 - nothing else matter
سمفونیک متال هم خوبه از اپیکا unchain utopia - feint
از نایتویش sleeping sun
از اوانسنس bring me to life
اینارو برای شروع گوش کن ولی اگه اینارو شنیدی کارای دیگه رو بگم
کار خوب خیلی زیاده مشخص کن تو چه سبکی از متال باشه و اینکه اگه صدای هارش داشته باشه مشکل داری یا گوش میدی تا کارای دیگه رو بگم
(sm93)
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Pacino [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترنس هم کارای آرمین ون بیورن و کارای قدیمی تیستو رو گوش کن
از اون سبکی که گفتم ولش کن.و ترنس(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از تراکای اپیکا خوشم اومدصدا دختره هم خوب بود. و nothing else matterاین تراک خیلی خوشم اومد(sm50)
برا شروع 3-4 تا از خوانندهای معروف مث همین متالیکا تو سبک متال و راک
2-3تراک خوبشون رو بگو تا بیشتر علاقه پیدا کنم.صدا هارش هم اشکالی نداره
سبک کلی همون متال.یا راک.بعدش که کلا این سبکها رو درک کردم و حال کردم.بعد به زیر شاخه هاش میرم و به کدوم علاقه دارم الان نمیشناسم .همون کلی متال میشناسم..
اینا sleeping sun bring me to life
هم خوب بود.ملایم باشه یدفعه اوج بگیره خوبه
.مرسی از وقتت(sm10)
(sm50)
سهم من از تو یه آغوش خالی ... (sm50)
امیر سایت باز چه مرگشه فایر فاکس اصلا باران رو باز نمی کنه ولی مرورگرهای دیگه باز می کنه فایر فاکس این رو نشون میدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
domain not yet active
Are you the domain owner?
Log into your control panel to start using your domain.
کسی میدونه مشکل از کجا چرا فایرفاکس باران رو باز نمی کنه(sm178)
domain not yet active
Are you the domain owner?
Log into your control panel to start using your domain.