حل شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm178)مشکلش چی بود باووو
نمایش نسخه قابل چاپ
حل شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm178)مشکلش چی بود باووو
این چندتا کار راکنقل قول:
نوشته اصلی توسط Pacino [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Raindrops شمرین
For today - Fingertips کمل
Dont cry گانز ان روزز
Hey you - high hopes پینک فلوید
Schizophrenic prayer ریورساید
The reacing heart - departer کاتاتونیا
Summernight symphony الوی
Sleep پوئتز آو د فال
Inside of me تری دورز داون
Yellow کلد پلی
Wake me up when september end گرین دی
اینم چندتا متال
I بلک سبث
The day that never comes متالیکا
Death come near me دراکونین
Cry for the moon اپیکا
Hallowed be thy name آیرون میدن
Mutter رمشتاین
Boom سیستم آو ا داون
Darkest part رد
(sm10)
دمت گرم.خیلی حال دادی(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)
(sm50)
(sm59)
دیوث (sm2) یه فایل تورنت دانلود کردم از مرورگر که دانلودش تکمیل نشد الان جای فایلش مونده حجمشم 0 کیلوبایتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر کاری مکنم پاک نمیشه ریستارت هم کردم دانلود مرورگرم همه رو پاک کردم ....History و ....
دیوث چه کار کنم که حوصله ات سر رفته !?؟! (sm2)
میخوای عربی برات برقصم !?؟! (sm2)
@Ramy
من امشب خونه رو تقسیم کردم بزار همسایه ی همدیگه باشیم ... (sm50)
علی کجاست !؟ (sm25)
توی باغ چه . . . (sm81)
این آلبوم با صدای خسرو شکیبایی و اشعار فروغ فرخ زاد شاه کاره . . . (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]