ادمو دمت گم درست شد @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ادمو دمت گم درست شد @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امروز بیدار شدم که تراکارو بگیرم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
متال ها رو گرفتم.یه بار همه رو گوش دادم ولی نه دقت و با احساس.این نظرمو جلب کردMutter
تا اینکه رسیدم به این تراک Death come near me دراکونین.(sm50)
هنوز دارم گوشش میدم.تا اخرشب همین پلیه.خونه هم خالیه.
ینی محشره.تایمش هم عالیه.واقعا حال دادی(sm19)فردا که از جو این اهنگ اومدم بیرون راک هارو میگیرم.وهمه تراک قشنگ گوش میدم.
علاقم بیشتر شد(sm74)
شبهارو که تو خوابهام هستی
روزاتو پیش چشم من شب کن ... (sm50)
نور صفحه ابی شده(sm3)
زیرنویس فیلمها رو ابی نشون میده(sm3)
دکمه های مانیتور رو دستکاری کردم.درست نشد.
امروز موقع روشن شدن هم یکم مشکل داشت.یکی زدم روش روشن شد مانیتور(sm3)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب تو این آبلیموهای صنعتی چیه ؟! اسید سیتریک با اسانس و رنگ دهنده ( یه قرص ویتامین c هم میندازن تنگش ) همین ! اسید سیتریک تو نوشابه زرد هم هست اونا اسید به خورد مردم نمیدن ؟!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا از جوهر قند نمیگن که خیلی خیلی خطرناکه و به آرد میزنن تا سفید بشه ؟! اون که ســــــــــوپر سرطان زا تره و هیچکی کاریشون نداره
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی جواب بده چرا ؟ چــــــــــــــــــــــرا ؟
من اگه بمیرم تقصیر توئه
پفیوز مگه من والتر وایتم میپرسی اینارونقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)