ی دیوار بدین با کله برم توش /
نه خدایی خنده نداره این متن گریه داره (sm172)نقل قول:
بهترین آلبوم امسال آلبوم از عشق بود ازت تقلید میکنن اسم خودشونم گذاشتن علایجناب خنده داره
نمایش نسخه قابل چاپ
ی دیوار بدین با کله برم توش /
نه خدایی خنده نداره این متن گریه داره (sm172)نقل قول:
بهترین آلبوم امسال آلبوم از عشق بود ازت تقلید میکنن اسم خودشونم گذاشتن علایجناب خنده داره
عارمین دوباره چی شده ؟
هیچی بابا ی جایی با دو تا آدم لاشی سر همین آهنگ بحثم شد / خوبه خودشم گفته با الهام از موزیک عربی / نمی فهمن که ابله های مرتجع (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودتو درگیر نکننقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخه دو زار حالیشون نیس فقط هم عقده گشایی می کنن خب خوشت نمیاد گمشو گوش نده /نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من شخصا خوشم نیومد یه بار بیشتر گوش ندادم
خوشت نیومد آیا میای توهین کنی به طرفداراش ؟ نمیای دیگه / موسیقی ی چیز سلیقه ای هس ی عده اینا رو نمی فهمن / خود من از چاووشی و سیروان اصلا خوشم نمیاد نمیام بگم کارشون ضعیفه یا فلان و بیبدان / گوش نمیدم چون من خوشم نمیاد دلیلی بر ضعفشون نیسن /نقل قول:
وقتی ظرف ته دیگ رو میدن تو سفره دست به دست کنیم
اون دوسه نفر اول خیلی بی ناموسن !!!
شانس نداریم که، حالا که داره رابطمون با آمريكا خوب ميشه؛
اقتصادشون تعطيل میشه!
هيچی دیگه...!!!
از فردا بايد خرج مردم مظلوم آمريكا رو هم بديم! حالا ببین،
اى تُف به اين شانس!
بيا توافقنامه امضا كنيم،
من رآكتور قلبم را به نامت ميكنم،
تو هم تحريم چشمانت را از من بردار ...!
مخ زني هسته اي : ))