بله(sm10)البته ی سری کاسه داغ تر از اش هم همینطور(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
بله(sm10)البته ی سری کاسه داغ تر از اش هم همینطور(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتم شايد يه چيزي ازش دربياد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فحش در اومد ازش(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبرت انیشتین : خدا هیچ وقت تاس بازی نمیکنه
(sm120)
آره والا (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پاسور بازی میکنه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شايد (sm132)نقل قول:
حداقل اينه كه يه فكر و منطقي پشتشه. نه شانس (sm59)
هولی شت کاوه چند ثانیه اهنگی که با anathema زده بود رو داده بیرون (sm54) فک میکردم مث سیروان خسروی که میگفت صدا خام انریکه رو دارم کرسی شر میگی اینم (sm2)
میگه امیدوارم روزی بشه که پخش شه ، الان یعنی ارشاد نمیذاره این پخش شه ؟ (sm70)
البته همش که منطق نیست اما باز درصدش بالاتره(sm120)نقل قول:
پس کی شطرنج بازی میکنه ؟ (sm120)نقل قول:
تو و نوید(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
آقا گوه خوردم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
كو ؟ لينكنقل قول:
اینستا کاوهنقل قول:
اقا قبول نیست (sm2)نقل قول:
Mikham az hame havadaram tashakor konam ke tahala azam hemayad kardan vaghean merci az hamaton .. eshkali nadare manam ye khodaei daram ... ye roozi omadam ye rooziyam bayad miraftam vali hichvaght mohabatatono faramosh nemikonam .. hala dige az daste man rahat shodido lazem nist vaght bezarido comente fohsh benevisid ... dige gheseye shomare 11 perspolis be sar resiidvaveila vaveila kardanaton hamishe to ghalbe man khahad bood (sm2)(sm2)
این از وختی اومده پرسپولیس هر هفته تو نت از هوادرا خدافظی کرده (sm2)
باشگاه پرسپولیس اعلام کرد:محمدرضا خانزاده به دلیل رفتار شنیع و زننده در قبال یک هوادار در قطر تا اطلاع ثانوی از حضور در تمرینات و مسابقات پرسپولیس محروم شد.
همچنین 30% از قرارداد این بازیکن خاطی نیز به عنوان جریمه کسر خواهد شد. (sm118)
(sm115)
من همیشه میدونستم اسراییل پشت این سریاله میخوان به عسلام ضربه بزنن
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه قسمت داش درباره فراماسونا اژدهاه اتیشش زد (sm2)خیلی نرم اوردشون تو کادر (sm59)
آقا من چاپلوس ، من دستمال ، من اصلاً داغوون ، شما خوب ، خفن ، خشن ، هنرمند !! بابا قوى ، قدرتمند :)))) بعداً كه همه با هم آشتى كردن و مملكتمون عين بهشت شد و زندگيت درست شد ميفهمى كه من هر كار كردم به نفعِ همون بود !! نفعِ خودم ميدونى كجاست ؟؟! خارج(sm2)!! جاى من بودى همين الآن ميرفتى پىِ عشق و حالِت و وسطِ ديسكو ، خيليا جام بودم برو ببين كجان ؟! فِک ميكنى من نميتونم تو ويديوم سوارِ لامبورگينیِ مَردُم شَم و پُز بدم ؟! تا چِشت دراد ؟! خُب ميتونم ديگه اما به فكر توام اينه كه گفتم كه من ديگه فقط ميخندم ، چون خودم گفتم كه مالِ دو سالِ بعدَم الآن نبايدم منو بفهمى بیاین ، بیاین یکم بخندیم دوره همهرکی هرچی خنده دار بلده بنویسه(sm2)(sm2)
فکر کرده خیلی خاصه ؟ (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راستی چرا این قیافه شو مث اون میمونه اون پایین کرده (sm2)
(sm2)
(sm2) وای واینقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)چقدر نکته اش تابلوهه
لبخند عینک(sm70)
پیر شدم پیر تو ای جوونی(sm50)
(sm132)میاد یا میره
(sm169)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]خبری که طرفداران محسن چاوشی و سینا سرلک را غافلگیر میکند
(sm50)
(sm120)ممر تحویل بگیر دیوث زر میزدی
عکس سینا و محسن پشتش استاد شهریار بود و دارید؟(sm59)
کدوم عکسنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hamed_Deltang [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hamed_Deltang [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سینا و مسحسننقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پشتشون
سایه و شهریار
با فتوشاپ ساخنه بودن
زنده باشینقل قول:
نوشته اصلی توسط iman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)نقل قول:
بزرگشم ص اول هس فک کنم...
خسته نباشی اینو که خودمون زدیمنقل قول: