(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من کاری ندارم باید جوابگو باشی اگه من بمیرم وصیت میکنم تقصیر الی بوده
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من کاری ندارم باید جوابگو باشی اگه من بمیرم وصیت میکنم تقصیر الی بوده
افشاگر چطو بهترین فیلم2015 شده.فقط موضوعش یکم خوب بود(sm3)
(sm2)نقل قول:
بیشتر باید گوش کنی با یکی دوبار نمیشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Pacino [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دراکونین عالیه (sm50) فولشو بگیر سبکشم میشه دووم متال تو این فضا غیر از اینا بند Saturnus هم عالیه
Empyrium هم موسیقیش حرف نداره ولی بعید میدونم با وکالش بتونی ارتباط بگیری
(sm10)
اون مانیتورتو باید پرت کنی تو سطل آشغال (sm2)جای تو باشم قشنگ شاش میکردم روش بعد تا اونجایی که دستم میرفت پرتــــــــــــش زمیکردم (sm30)(sm81)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Pacino [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو بگیر [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته من IPS رو گرفتم که الان نداره (sm120)
پول ندارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از این قدیمی های گنده ال جیه
ببین میتونی یه مانیتور 17 ال سی دی تمیز پیدا کنی ؟! (sm70)CRT دیگه چشم آدمو میزنه به درد نمیخوره ....(sm25)نقل قول:
پیام خصوصی برات نمیاد !
مثل هر شب تو نبودی اما شمع تاریکی من روشن بود
تو نبودی که ببینی تا صبح گرمی وسوسه ات با من بود
شب بی پنجره آروم آروم سمت تاریکی تختم پیچید
شعله ی خنده ی خاموش تو بود که رو دیوار اتاقم رقصید ... (sm74)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]