هادی گت ورن (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
هادی گت ورن (sm2)
چقد خوبه که شما ترکی بلد نیستین (sm59)
سهی بگرد به بین " عمّه خراب " چی می شه به ترکی برای خودت بنویس . . . (sm2)
فعلاً فارسیش : عمّه خراب . . . (sm10)
(sm2)
گت ورن : شخص موفق ، ماهر و کاربلد (sm2)
خوب حالا اون یعنی چی سهند؟
سوخوم سنه علی (sm2)
امیر برو
سیک اولما (sm2)
اینا که میگم معنیش اینجا هست
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm132)
این محسن سسخلهنقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سوخوم ینی بذارم
من موندم چرا صادق چیزی نمی گه (sm138)
(sm59)
صادق بچه ی کم حرفیه (sm51)
چی بگم؟(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا شلوغ نکنین (sm2)
میام همه تونو می فوکونم (sm2)
(sm2) چه وضعیه زدم روی لینک کانال بغلش 100 تا کانال **** و ممه در اومد عجب بدبختیه
هر چی میزنی هی هست پشت سر میاد
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)افریننقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)عبضینقل قول:
(sm120)اره کتابهای نخونده زیاد دارم کار به اونجا نرسیدهنقل قول:
مشکل این بود که میخواستم همه رو بخرم و چاپ تمام بودن ...
الان که رو اوردم به کتابخونه ها بعضیاش تو رشت هست بعضیاشم شهرهای دیگه که الان دس به دامن هادی شدم برا یکیش (sm120)
(sm120) اینم اواتار نو
با زبون آواتار عوض می کنم . . . (sm2)
زبون دارین دیوثا ، تا دو تا بذارین لای چونش . . . (sm2)
خواهر بسیجی مون ، امیلیا کلارک . . . (sm50)
من همیشه اواتار های خوشگل میذاشتم
منتها اون موقع مرسوم نبود و هعی تیکه مینداختن دختری مگه و ...
تو چشم بودم هیشکی نمیذاشت جو سنگین بود
خیلی خوشحالم که الان شما میذارین
(sm50)یادش بخیر اوریل گوش میدادم
یادش بخیر حتی براش فروم زده بودم
(sm2)صابر تشکر نزن من نمیتونم بک بدم معذورم
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
(sm98)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم خوش حالم که تو می ذاری . . . زبونت رو ، روی سس امیلیا و آوریل . . . (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm54) (sm127) (sm54)
نقل قول:
نه ، مشکلی نیست راحت باش بابام جان . . .
من که می دونم معذوریتت چیه . . .
انگشت اشاره ی دست راست که باید روی کلیک چپ موس باشه برای تشکر زدن ، دائماً داره با سوراخ بین پا هات ور می ره . . . (sm2)
یکی رو استخدام کن دربت رو بماله . . . دستت آزاد می شه برای تشکر زدن . . . (sm2)
من راهم دوره تا شمال . . . مگر نه خودم دربت رو می مالیدم . . . (sm2)
(sm1)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)اقا منم بلدم بگمانقل قول:
(sm2)کاش میومدی و تجربه کسب میکردینقل قول: