پسرم احتمالا inbox و outbox گوشیتو اشتباهی دیدی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
پسرم احتمالا inbox و outbox گوشیتو اشتباهی دیدی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم یادمه.البته با احترام به دکتر سعید(sm120)نقل قول:
حسین جان نمیخوای بیای یگی اگه تونستی با بارسلونا هم قهرمانیتو تکرار کنی قهرمان واقعی هستی (sm30)
با بارسلونا نه ولی با ناپولی قطعا(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط خودم میمونم پرچمم بالاس(sm118)
تنها کسی که مخالف خرید کریس بود من بودم (sm120)نقل قول:
میگفتم مغروره (sm120)
کدوم حسین؟ RKO؟ (sm55)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با اختلاف عرعر(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
* بارسا قرار است یک پیشنهاد 100 میلیون یورویی را این هفته به باشگاه لیورپول برای خرید سوارز ارائه دهد! خود بازیکن و وکیلش با این انتقال موافقت کرده اند اما باشگاه لیورپول هم چنان بر روی قیمت بالا پا فشاری می کند.
منبع: Daily Mail
دروغ میگه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]