یه چی هم اضافه کنم اینها که با شادمهر کار میکنن مشخصه فقط میخوان شهرتی کسب کنن و ...
همین اشتباه رو سیاوش قمیشی کرد هر کس از راه رسید باهاش کار کرد
نتیجش شد این که بعد چن سال کسی رغبت نمیکنه حتی دانلود کنه کارهاشو!!!
نمایش نسخه قابل چاپ
یه چی هم اضافه کنم اینها که با شادمهر کار میکنن مشخصه فقط میخوان شهرتی کسب کنن و ...
همین اشتباه رو سیاوش قمیشی کرد هر کس از راه رسید باهاش کار کرد
نتیجش شد این که بعد چن سال کسی رغبت نمیکنه حتی دانلود کنه کارهاشو!!!
نمونه تازه ترش خود ناهیدینقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
معلوم نیست چیکار کرده که اصلا انگار قهر کردن(sm2)
(sm2)عجب سخنینقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لابد خانومهاشون گیس و گیس کشی کردن (sm2)
اگه همون موقع که تنظیم ترس رو داد دست یکی دیگه جای تمجید بر سرش می ریختند اینطور نمی شد(sm70)
شادمهر شده محل آزمون و خطا (sm70)
با کدوم کنسرتش بیش از همه حال می کنی؟!؟!
اونو دیگه خود مهران گفت مشغول میکس البوم بودیم ازش خواهش کردم اینو من تنظیم کنم فایل صوتی این موجوده(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)(sm2)خشتکها بدریدندینقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ناهیدی مدیر برنامه هایه لهراسبیه کلاسش رفته بالا(sm51)نقل قول:
چون آرشیو خوبی داشتم کنسرت خوب زیاد داشتم معمولا با کیفیت ها قشنگترننقل قول:
ولی کنسرت مالزی 2010 کیفیت عالی اجرا هم عالی
مسافر اجرای اوبر هاوزن
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما عزیزای دلم هم لطف کنین ج بدین (sm19)