* رئال مادرید به باشگاه های لیگ برتری نظیر، آرسنال، منچستر یونایتد و لیورپول پیغام داده است که برای خرید آنخل دی ماریا باید 50 میلیون یورو پرداخت کنند، حال باید دید در این رقابت چه تیمی پیروز است.(sm120)
منبع: Daily Star
نمایش نسخه قابل چاپ
* رئال مادرید به باشگاه های لیگ برتری نظیر، آرسنال، منچستر یونایتد و لیورپول پیغام داده است که برای خرید آنخل دی ماریا باید 50 میلیون یورو پرداخت کنند، حال باید دید در این رقابت چه تیمی پیروز است.(sm120)
منبع: Daily Star
امان از توهم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وحید دلت آب دارم مستند رونالدو رو میبینم (sm25)(sm89)(sm25)(sm89) حسین کساییان !
آقای وثوق حسین کساییان رو واسه وحید شرح بده (sm25)
کریس منچستر(sm3)
یعنی صدا و سیما طوری از این بشر هیولا ساخته بود که همه میگفتن منفورترین بازیکن تاریخ با اختلاف(sm120)
الان همشون رو با اختلاف با خاک مساوی کردم یا نه ؟! (sm25)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
* آرسنال می خواهد با مبلغ 23 میلیون پوند سامی خدیرا، هافبک رئال مادرید را به خدمت بگیرد.(sm59)
منبع: The Sun
احمد کمیاب=جاسوس ارسنالی(sm120)
من و یکی از پسر عمه هام تنها کسایی هستیم که توی کل فامیل رئالی تشریف داریم... عید بعد باخت ال کلاسیکو داشتیم با هم حرف میزدیم، میگفت تو خوابگاه دانشگاه همه رو با خاک یکسان میکنم ولی جلو طرفدارای بایرن زبونم بسته س....
گفتم کم آوردی منو ببر بهت بگم رئالی یعنی چی (sm120) گفتم موقعی که فکر کم آوردن به ذهنت خطور کرده از لیست طرفدارای دو آتیشه حذف شدی (sm120)
یادته گفتی اگه این الکلاسیکو رو هم ببازیم من دیگه روم نمیشه بگم رئالیم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یادته ارزو میکردی یه روز تو خیابون ادما بشناسنت ؟(sm120)چه دری به تخته خورده ؟(sm120)
اگه به الکلاسیکو بود که 5-6 رو میگفتم نه اینا که با نامردی بردن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]