مدیر برنامه شدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Aghili [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
استعدادش ته کشیده تو تنظیم(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
مدیر برنامه شدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Aghili [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
استعدادش ته کشیده تو تنظیم(sm2)
تو یوتوب هست؟!؟!؟ یا کیفیت بهتر سراغ داری!؟؟!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لینک موخوام(sm42)
منظورت اسکی رفتن از Amazing - Innaنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
من جای لهراسبی بودم چنین تنظیم کپی بهم مینداخت تف هم طرفش نمیکردم
یه دو سه تا تنظیم اینجا براش زد دید فایده ای نداره تغییر شغل داد(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مالزی 2010 ببین حتما خوشت میاد
کیفیت هم خوبه فیلمبرداری رسمی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)خدایی رسمی خارجی ها کجا این رسمی کجانقل قول:
لینک کاملشو میخوام تو 1 پارتش موجود نیس؟!؟(sm51)
اگه نیس همون لینک تک تک خوبه
فقط همین قسمت اومده بیروننقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا بعد یه دوری میزنم ببینم کدوما رسمی فیلمبرداری شده
ببین این چطوره؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این خوبه(sm51) قبلا دیده بودمش اینو البته ولی نداشتمشنقل قول:
دستتو ول میکنم اگه میتونی برو ...
رنگ خاصی داره صداش تو این آهنگ(sm81)