[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نگو اینا رو (sm120) خطرناکه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا که این حرف رو زدی ، نقل بگیری دایورت میکنن (sm120) تازه آبروت رو هم میبرن (sm2) من پوست کلفتم ، تو رو نمیدونم (sm120)
شیلفِر بودیم با گوشی اومدم قدر بدون (sm120)
(sm98) چرا اینقد زود زود
همش تقصیر شاهینه
(sm50)
یکی بخره بعد آپ کنه تا ما هم استفاده کنیم (sm120)
صفاریان رید به بهادر (sm2)
(sm50)
صفاریان چرا از رو نمیره ، این سومین سالیه که شایعه میکنه چاوشی تا اخر سال کنسرت میزاره
به گفته ی خود محسن درحال حاضر نزدیک ترین دوستش بهروزِ
حتما یه چیزی میدونه که میگه
Dont you remember - adele (sm50)
عاقا این سرلک اسگل کرده فک کنم هی تو اینستا پست میده به به عجب اهنگی شده (sm2)
میگه ما یه اهنگ زدیم ولی بر خلاف تصور دوستان است ، ما چی میگه بر خلاف دوستان چی میگه پ ؟
به احتمال زیاد محسن فقط اهنگسازی کرده سرلک خونده (sm120)
خون قبیله ی پدرم عبری است ، خط زبان مادری ام تازی
از بس که دشنه در جگرم دارم ، افتاده ام به قافیه پردازی
جسمم به کفــر نیچــه می اندیشد ، روحـــم به سهروردی و مولانا
یک قسمتم یهودی اتریشی است ، یک قسمتم مسیحی قفقازی
دیروز کلب آل علی بودم امروز عبد بیت فلانالله
من دستپخت مادرم ایرانم مونتاژ کارخانهی دینسازی
اندیشههای من هگلی امّا ، واگوبه های من فوکویامایی است
انبوهـی از غوامض فکـــری را حل کـــرده است علم لغتبازی
تلفیق عقل و عرف و ولنگاری ، آموزش شریعت و خوشباشی
درک نبــوغ فلسفـی خیّـــام ، با فال خواجـــه حافــظ شیرازی
ما سوژههـــای خندهی دنیاییم ، وقتی کـــه یک فقیر گنابادی
با یک دو پاره ذکر و سه تا حق حق ، اقدام میکند به براندازی
می ترسم از تذَبذَب یارانم ، گفتی برادرم شده ای؟ باشد
اثبـات کــن برادری خود را ، باید مــرا بــــه چـــاه بیندازی
ع.ا. یاغی
(sm50)
شاید خوندن ولی یه چی دیگه خوندن، همون گفتگوی شهریار و سایه نیست. (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Dallas Buyers Club 2013 (sm27)
(sm25) ایشالا هرچی هست به خوبی تموم شود(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امشب د وی، ریخت پاش
این از کی هست یزرگوار؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Clint [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زیرش نوشته یاغی دیگه مگه نمیبینینقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیایُ بخندی (sm50)
چرا دیدم ولی نمیدونم کیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منظورش ش.نجفی؟
ع . ا . یاغینقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
علی اکبر یاغی تبار
(sm2)نقل قول:
علی اکبر یاغی تبار معروف به یاغی
(sm2) گفتم که نمیدونم عجبانقل قول:
این شعرارو این یارو می خونه خوب
(sm10)مرسینقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77) ميخواااام (sm81)
(sm50)
(sm10)
آلبوم رویا امروز برای تولید به شرکت پخش واگذار شد .
(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صفاریان (sm3) کاش از محسن میکشید بیرون (sm3)
توى اوج تنهاييام سر كشيد..[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روي بى كسيهاى من پا گذاشت..
يه عمر ارزوشو به دل داشتم..
چقدر خوب بود با همه فرق داشت..
.
مثه خواب بود يا يه كابوس بود..
مثه برق اومد مثه باد رفت..
مثه اونكه بعد از يه عمر زندگى..
تو و زندگيتو نميخواد رفت..
.
نه درگير بوديم، نه اذيت شديم..
نه صحبت نه دعوا فقط رفت كه رفت..
اخه چيزى از ديدنش، موندنش..
نفهميدم اما، فقط رفت كه رفت ..
برانکو : پرسپولیس بی ادب ترین تیمی است که به عمرم دیده ام
(sm2)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یره انقد نقاشی نکن .. یه رنگ بزن
یکی آبی میزنه یکی قرمز ، مهدکودکه مگه (sm2)
همه مشکلی- فقط خبری که آخرین خبر هست قرمز باشه تیترش
کیه قالب اینجا رو برداشته زده موزیک باران؟
رفتم اونجا یوز پسوردمو زدم
میبینم فروم نداره
بهش میگم چرا اینجوری شده(sm2)
مترجم لازمی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
از اولشم تابلو بود
اها گرفتم (sm2)