(sm2)الان این فولاد اهواز با فولاد خوزستان فرقش چیه
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)الان این فولاد اهواز با فولاد خوزستان فرقش چیه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm137)
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس تأکید کرد، پیام صادقیان حداقل تا پایان فصل جاری شانسی برای بازگشت به این تیم نخواهد داشت.
بالاخره (sm132)
آه ای خدا پاشایی(sm54)
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
ویپلش
محصول غافلگیر کننده ۲۰۱۴. با دو تا طبل و چند تا چوب و دو شخصیت معلم و شاگرد، این فیلمساز ۲۹ ساله، تماشاگرش را میخکوب میکند. یکی از بهترین محصولات تاریخ سینما با زمینه موسیقی. داستانی بر پایه زیباترین پدیدهای که در جهان وجود دارد: شکفته شدن استعداد یک انسان. اما این پدیده را با همه ملزومات و تناقضهای مسیر شکل گرفتناش مطرح میکند؛ رابطه میان فردیت و قدرت. محیط و استاد چه قدر در شکل دادن به این استعداد موثر است و این که از کجا فردیت در برابر این مسیر قرار میگیرد: آن چه محدودت میکند و در عین حال به تو بال و پر میدهد. تقدیس قدرت و در عین حال شکستن آن، تا لحظه رسیدن به آن هماهنگی ناب. فیلم باعث شد همین اتفاق در مسیر زندگی حرفهای سازندهاش و دو بازیگر اصلیاش هم بیفتد. حالا سه استعداد مطرح تازه داریم.
تخ*مم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اورین(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)چه عجب تی وی ارزونتر با این کیفیت اومد
(sm70)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
42 اینچ کره ای بی گارانتی 1/300 (sm120) دیجیتال و همه چیم داره(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان این چیه : اولین دوره انتخاب مرد سال فوتبال مَشَد (sm2) (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شبکه ورزش داره لیگ یک نشون میده ، تبلیغ کنار زمین (sm120)
(sm2)
(sm2)
ینی رسیدم خونه ناهار خوردم زدم شبکه ورزش ، یه نما نشون داد ترکیدم (sm2) دلم درد گرفته (sm2)
جایزشون آش شله(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اتش بس 2 (sm120)
(sm2) مُهر و تسبیح مَشَد made in china (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سعودی ها دوباره آتش بس اعلام کردن ؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دم امیر گرمنقل قول:
از این به بعد بیکار شدم اینو میزنم @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
اتش بس تهمینه میلانی (sm120)نقل قول:
(sm2) دیروز اینجا داشتم اسپم میدادم بازم منو تگ کرد (sm2)نقل قول:
افتضاحه (sm3)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد از عمری اومدم ایرانی ببینم منصرفم کردی که (sm54)نقل قول:
امیر : آلبوم شهاب تیام تیزرشو میدادن سینجول بهتر بود ( خبرش تگ من )
فردا صبح من : کو تیزر ، اینا بحران رو رد کردن خوشحالن ...
امیر : اگه نگرفتی بدم
من : نگرفتم بده
امیر : لینک یوتیوب تو پروفایل
من : الان شیلتر فکن ندارم باشه بدازظهر یواشکی میزنم
امیر : لینک آپلودباز تگ من
من : با هزار بدبختی شات بگیر با گوشی ، زدم تاپیک کامینگ سون
امیر : احسان این البوم قبلاً اومده که (sm2)(sm2)
ینی شانس آوردیم الی نگرفت وگرنه اون جمله معروف این دو تا اسکلو رو نثارمون میکرد (sm2)
منم ندیدم (sm2)نقل قول:
دهن سرویس چی میگی پس (sm2)نقل قول:
(sm2)
(sm70)نقل قول:
فیلمای تهمینه میلانی رو گفتم (sm120) یکش چی بود که دو باشه (sm120)نقل قول:
اشتباه میکنی.. 2ش مطمئنا از 3ش بهتره(sm2)نقل قول:
اها (sm120) واسه گذر وقت خوبن بابا (sm120)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
معلوم نیست کی ترامادول زده صداشو در نیاوردن هنوز(sm120)
(sm98)نمیدونم می ارزه اینقد هزینه کنم (sm3)یه فن تو این مملکت پیدا نمیشه
فکر کنم پیام صادقیان بود(sm2)
به گزارش "ورزش سه" و به نقل از فارس، پیام صادقیان و بابک حاتمی امروز با حضور در دادسرای فرهنگ و رسانه از مهیار مرتضوی پزشک سابق پرسپولیس به دلیل اظهاراتش شکایت کردند.
پزشک سابق پرسپولیس در مصاحبهای در مورد این دو بازیکن صحبت و ادعا کرده بود بابک حاتمی با مصدومیت جذب پرسپولیس شده و پیام صادقیان هم داروهایی مصرف میکند.(sm3)
اگه داغ میکنه می ارزهنقل قول:
فوری فوری(sm30)
پیغام سردار سلیمانی به جوونای ایران
.
.
.
.
.
.
.
.
.
دیوثا انقدر به جای من و از طرف من واسه این و اون پیغام نفرستید و این کشور و اون کشور رو تهدید نکنید خا.یه دارید جا ج.ق زدن خودتون یه گوهی بخورید!!!
قضیه ی گروه نبض که گفتن با محسن چاووشی یه آهنگ خوندن واسه تیتراژ شبکه 2 چیه دیگه ؟؟ (sm77)(sm54)
پانیه ۱۳ به بعد محسن چاوشی (sm120)
یه خواننده اوبی دارن ادا چاوشی رو در میاره البته فک میکنه داره درمیاره (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]