پس توی عکس قبلی کجا بود (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقت کردم کنار عکستم نوار اسکرول نبود!
نمایش نسخه قابل چاپ
پس توی عکس قبلی کجا بود (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقت کردم کنار عکستم نوار اسکرول نبود!
(sm2)راس میگی ها عجب معمایی شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم ندیده بودم ولی خب سیستمش داره و روی این رزولوشن درست نشون میده!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما که با لپتاپ میایم دیگه بیشتر از 1366*768 نداریم
(sm120)خب همه مانیتورا اینجورن مگر فول اچ دی باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اقا واسه خودمون دردسر نتراشیم فعلا که درست شده خودش راضیِ (sm59)
خب دیگه میخواستم بگم ما خودمونُ قاطی رزولوشن بزرگان نمیکنیم (sm120)نقل قول:
دیوث اسکی نرو هی فک میکنم نویدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حرف شما صحیح ولی خب رزولشن رو آوردم پایین دیگه ..بخاطر همین رو فول اسکرین دیده نمیشه باید با اسکرول بیارینقل قول:
قبلا رو همین رزولوشن 1920.1080 همه چی درست بود نمدونم چه مرگش شده ...
نه الان همه چی ردیفه ولی رزولوشن یه تلقی اومده پایین دیگهنقل قول:
خبر داری ازش؟نقل قول: