به نظرم بیوک نگیر ، مصرفش بالاستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
به نظرم بیوک نگیر ، مصرفش بالاستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر وقت این ترانه"چرا هر چی که خوبه زود تموم میشه" شادمهر رو می شنوم،یاد بستنی و کباب ترش و پاستا و سالاد ماکارونی میافتم.خلاصه هر کس به نویی
کم مصرفشو هنوز نساختن ؟؟؟ پس این متخصصین چه غلطی میکنننقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینا همش کار اسرائیله ، میخوان ما بیوک بخریم مصرفش بالا باشه زودتر منابع نفتیمون تموم شهنقل قول:
آزاده اینقد امتحان گواهی نامه رد شد آخر عفو رهبری بهش(sm2)
خورد قبولش کردن
اونوقت رو پـرو فـایـلـش زده آزاده شـومـایـخـر o_0
هنوز یه هفته از توافق نگذشته که ما هم مثل خارجیا
شنبه و یکشنبمون تعطیله ...ظریف مچکریم =))))))
اخ اخ اخ ڪمک کنید
با دختــــــــــره دارم چت میکنم میگه دختری یا پسر؟
بش گفتم من دخــــــــــترم
:
:
::
:
:
:
:
:
:
ازم پرسید نوار بهداشتیه بال دار چنتا چسب داره دخیا کمک کنیــــــــــد
دیوث چه سوالی پرسید...
اگه گفتين اون كدوم سوراختونه كه خجالت مى كشين كسى ببينه؟
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
سوراخه جورابتون،واقعا كه با اين سن و سال همش فكراى خاك برسرى ميكنيد (-_-)
ﻋﻴﺪ ﻓﻂﺮ ﻣﺎﻧﻨﺪ ﻫﻤﻴﻦ ﺗﻮاﻓﻖ ﻫﺴﺘﻪ اﻱ اﺳﺖ.ﻣﺴﻠﻤﻴﻦ ﻣﺪﺕ ﻃﻮﻻﻧﻲ ﺑﺨﺎﻃﺮ اﻋﺘﻘﺎﺩاﺕ ﺧﻮﺩ ﺁﺯاﺭﻱ ﻣﻴﻜﻨﻨﺪ و ﭘﺎﻳﺎﻥ اﻳﻦ ﺑﺪﺑﺨﺘﻲ ﻛﻪ ﺧﻮﺩ ﺑﻮﺟﻮﺩ ﺁﻭﺭﺩﻧﺪ ﺭا ﺟﺸﻦ ﻣﻴﮕﻴﺮﻧﺪ
یکی از بچه ها میگه تبلت نور داره به درد ایبوک خوندن نمیخورهنقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]