استاد شب پره باز گ . ه اضافی افاضات فرمودند (sm3)جمعه ساعت 9 شب (sm3)
مثلاً شفاف سازی در مورد سیاوش قمیشی و ... (sm98)
نمایش نسخه قابل چاپ
استاد شب پره باز گ . ه اضافی افاضات فرمودند (sm3)جمعه ساعت 9 شب (sm3)
مثلاً شفاف سازی در مورد سیاوش قمیشی و ... (sm98)
میگه تنظیم رو هم امیر جمالفرد انجام داده (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هنوز از سیاوش قمیشی نکشیده بیرون (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخ بزنه سیاوش جوابشو بده حال کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شهره مریضی جنسی گرفته بوده ، انداخته بوده تقصیر جناب استاد شب پره (sm2) اینو بگه : تو برو دولتو تمیز کن مردم مریضی نگیرن (sm2)
خوب چیزی نیس یه اوبی دارن تنظیم کننده شونه فک میکنه امیروکسه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)وات د فاک 285 ! من کل سیستمو 300 گرفتم (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخ اگه اینو بگه شهرام شب پَله نابود میشه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه همه اوبی توی گروهشون دارن ماشالله (sm2)نقل قول:
کلا یه مشت اوبین (sm120)نقل قول:
حداقل بذار از تو سوراخ در حموم نگات کنم
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
کریم , قسمت 1660 سریال فاطماگل!!
بعضي وقتا طرف مقابلت انقدر مصمم گوه ميخوره پيش خودت ميگي نكنه(sm2)
.
.
.
.
.
.
.
.
اين داره حرف حساب ميزنه من دارم گــُــــــوه ميخورم :|
یاد میلاد افتادم
این که به ریاله (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برانکو ایوانکوویچ بعد از خبرورزشی این بار مجبور به پاسخگویی در مقابل یاوه گویی ایران ورزشی شد:* هرگز چنین اظهارنظری نداشتم.
(sm30)خورد تو سر مال
خاک تو سرت تو ادمین شدی چه غلطی کنی هنو فرق تومن و ریالو نمیدونینقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وخت انتقامه (sm2)(sm2)
چند تا اهنگ جدید خوندن اونی که تقلید چاوشی میکرد نمیخونه توش ولی(sm70)نقل قول:
کلیپ دارن همشون خوندن اون اوبی هم خونده فک کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hamed_Deltang [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا انقدر بگین اوبی بعد کاشف از کار دربیاد طرف محسن چاووشیه (sm30)
آورده اند که شیخ از وجود بتخانه ای مطلع گشت.
پس نیمه شب وارد بتخانه شد و تمام بت ها را شکست.
روز بعد، مردم ایشان را دیدند که گوشه ای نشسته و تبر بر دوش بت بزرگ نهاده است.
پرسیدند: یا شیخ! چه کسی چنین کرده است؟
فرمود: چرا از بت بزرگ نمی پرسید؟گفتند: بت کجا بود مادر جنده؟ اینجا موزه است و اینها نیز آثار تاریخی اند
سپس شیخ را کتک مفصلی زده و دسته تبر مذکور را تا ته تو کونش کردند.
نقل است که شیخ بعد از این واقعه مدتها با دسته تبری در *** تردد میکرد و هر کس به ایشان میگفت چه خبر میگفت:
دسته تبر(sm2)(sm2)
ای دلم (sm2)
فنلاندی چقد حرف میزنی (sm120)
داری جانشین خلف بنده میشی در اسپم (sm120)
سر صدا نکنین دارم زنگ میزنم
چی چی میگن اینا گروه نبض یه گروه اوبی بوده مگر این که خلافش ثابت شه (sm2)
(sm50)
دیوس اینم دایورت میکنه (sm120)
با تو موزیک و زندگی میرسن به معاشقه (sm118)
من خودم امپراطوری خودم رو دارم (sm59)نقل قول:
فنلاند ملکه داره ؟ (sm120)نقل قول:
یه ملکه دارم منتهی ایرانه (sm120)نقل قول:
بقیه تو حرمسرامن (sm59)
بعضى از افراد ، از پُستها سوء استفاده كرده بودند در بعضى سايتها ، كه لازم شد غير از اين پُست ، بقيهء پُستها رو پاك كنم .(sm59)
لعنت بر شیطون فقط بخاطر اینکه این قطعات تو شهرستانن دقیقا داره دو برابر میده چقد لاشین اینا
فن پیدا کردم دیپ کول 12 تومن بعد اینجا داره میده 24
این شیء ناشناس پس از شلیک نیروی دریایی فنلاند، دیگر رویت نشده است و فنلاند توضیح بیشتری در این مورد نداده است.(sm173)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی این کدوم عکس محسنه ؟ (sm77)
یکی انداخته بود تایم لاینش اصل عکسو ندیدم
(sm120)این بود چی جلب
امیر ارجینی کارش از شکلک قلب و فرستادن درخواست دوستی و پی ام بازی کشیده به روابط خانوادگی با هوادارای محسن (sm70)