نمیدونم قصدش چیه فایل ها را برداره بزاره مال خودش انگار نه انگار بیخیال هستش ناراحت نیستش
نمایش نسخه قابل چاپ
نمیدونم قصدش چیه فایل ها را برداره بزاره مال خودش انگار نه انگار بیخیال هستش ناراحت نیستش
این بی شرفا وجدان ندارن که.نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه داشتن که این کار کثیف رو نمی کردن.
محمدحسین یه لحظه بیا تلگرام یک درخواستی ازت داشتم.
اگر کسی بدونم کار کیه اسمشو میارم همینجا میگم نظرت چیه (sm142)
چشم (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای کاش معلوم میشد.نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا آبروی آشغالش میرفت.
البته اگه آبرویی مونده باشه ازش!
چشمت بی بلا.نقل قول:
(sm50)
خدا نکنه (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط guitar [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
(sm50)
دل کردی ؟نقل قول:
سسسسسسس سیلام(sm51)
(sm51)
این بهتره(sm51)
(sm29)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طنین
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اول سیستمتو بگو تا متناسب با اون بازی بگم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یاران.نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بی زحمت، یک بازی ماشین سواری خوب برا یک سیستم نسل ششم با گرافیک مجتمع پیشنهاد بده (sm10)
سیستم نسل 6 چیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رم و گرافیکو سی پی یو تو بگو (sm59)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رم DDR4 8GIG
سی پی یو i7 6700K
گرافیک آنبرد HD 530
من می دونم آخرش امین حبیبی و افسانه پاکرو رو تو همین چت روم ازدواج می کنن (sm2)
علی بابت پر پرواز خیلی ممنون (sm176)
من یکم دیوثم از قبل لینک برداشته بودم (sm59)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شک نکن زوج خوبی میشن سهند.
قابل تو نداره سهند جون.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی عجب دیوثی هستی (sm51)
خودم عقدشون می کنم (sm2)نقل قول:
آخوند سهند(sm59)
بچه ها نیستن (sm132)
خوابن حتما.
فوتبال می بینن
(sm50)
آهان.نقل قول:
خسته از روزای غم گین بدون اتفاق . . . (sm50)
اگه این آمارو قبل بازی بگن،من گه می خورم بزنم برد پرتغال...
من تاریکم
تو نوری
من نزدیکم
تو دوری
(sm50)
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
امین فعلا قصد ازدواج نداره افسانه هم که میخواد ادامه تحصیل بده(sm2)نقل قول:
از خدای امین هم باشه صادق.نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از اونطرفم از خدای افسانه باشه که امین بیاد بخوادش.
خودم میرم خواستگاری افسانه برای خودم(sm2)نقل قول: