فوتبال داره ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
فوتبال داره ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همون فیلم ایتالیایی نیست تو مدرسه ی دورافتاده دانش آموزارو چیز میکنن ، ار آخر هم پرسنل هم میزنن هم دیگه رو نفله میکنن (sm2)
والا من هنوز فیلم رو ندیدم ولی داستان یه خطیش رو که خوندم فکر کنم همین که می گی باشه ! (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MansourFriends [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا جدا از صحنه های خشونت بار و مستهجن , این فیلم روایتی از " فاشیست نازی " و " بیماری سادیسم " هستش ! (sm50)
نویسنده ی اصلی این داستان آدم خیلی عجیبی بوده . . . (sm132)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کل مشخصاتی که درباره نویسندش گفته بود ویکی تو تمام صحنه های فیلم موج میزنه ، در کل فیلم فوق شخمیه (sm70)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MansourFriends [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا فیلم های " پازولینی " جنبه ی سر گرمی پایینی دارن ! (sm98)
توی فیلم هاش باید دنبال " یاغی گری و اعتراض " باشی ! (sm242)
یعنی هر چیز حال بهم زن که انتظارشو داری تو این فیلم رخ میدهنقل قول:
من به دو سه نفر پیشنهاد کردم ببینن فقط یکی دو سکانس و نشون دادم گفتن قطعش کن ولی من تا حالا 3 بار کامل دیدم (sm30)
مهم ترین نکته هدف ساخت فیلم هم بر ضد فاشیست بودن حکومت موسیلینی تو ایتالیا هست
لینکشم پ خ فرستادم
میلاد اون آهنگ دیانارو برام میفرستی ؟
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با آبروی دختر مردم بازی نکنین ، هنوز آرزوها داره (sm70)
حیف نیست آهنگ به این قشنگی ریده بشه توش (sm2)(sm25)
چطوری باختیم :|