(sm2) محسن ریدنش بهتر از موزیکشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2) محسن ریدنش بهتر از موزیکشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این سرلک ادم خیلی عقده ای هست ، از این ادماست که میخواد فقط پز بده مث بچه شونزده ساله!
مثلا میخواد بگه من امریکا زندگی میکنمو خیلی خارجیمو خیلی پولدارم.
حداقل از این چندتا همکاری و رفت و امد یه ذره فروتنی یاد میگرفت از محسن.
منو هم که بسته نمیتونم کامنت بذارم براش (sm70)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط troy123 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره تعریفش رو زیاد شنیدم ! (sm51)
حالا فردا شب نگاه کنم به بینم چیه ! (sm128)
من از پازولینی فقط فیلم " هزار و یک شب " رو دیدم و کلی حال کردم ! (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MansourFriends [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما با دیوث جماعت کاری نداریم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته فکر کنم یه چندنفری باشید.هادی که یه دونه اون رفیقمونم از یوزرش معلومه به صورته تیمی از اکانت استفاده میکنند و یه 4-5 نفری هستند(sm2)(sm2)
مدیری خیلی دیگه داره اذیت میکنه مهمونارو ..
همه از دستش ناراحت شدن ..
خبر غیر رسمی:تذکر جدی مدیران رسانه ملی به مهران مدیری
قائم مقام معاون سیما مطرح کرد: تذکر جدی به رفتار مهران مدیری درباره رعایت شان میهمانان برنامه دورهمی
سحر ولد بیگی:
از کار آقای مدیری واقعا ناراحت شدم اما هر چه بود همان بود که پخش شد در پشت صحنه اتفاقی نیافتاد
(sm50)
چی کار کرده
کجا گفته ؟ اینستا زد اصلا دلخور نشده مشکلی هم نیست ...نقل قول: