وصیت نامه (sm74)
نمایش نسخه قابل چاپ
وصیت نامه (sm74)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
3 mins ·
چند وقت پيش محسن بهم گفت البومش پر از اتفاقات زيبا و تازه است و واقعا هم هـمينطور بود .... تبريك به دوست و هـمخون عزيزم محسن چاوشى براى البوم هنرمندانه و محترمش ..... لطفا نسخه اصلى تهيه كنيد ... مثل من
این یه نقطه مشکل داشت فقط
کلنجار / حسین صفا
کمد پر از لباس تو میز پر از عکس توئه
هنوز تو اتاقمون میپلکن نشونه هات
وقتی که توی خلوتت منو مرور میکنی
یه قطره اشک ممکنه بشینه روی گونه هات
میپرم از خواب شبو لباسمو تن میکنم
چراغو روشن میکنم خونه رو پرسه میزنم
تا خود صبح با خودم همش کلنجار میرم
تا بلکه خوابم نبره نیای به خواب دیدنم
سعی نمیکنم تورو مجاب به اومدن کنم
از کجا معلوم که سرت از این شلوغ تر نشه
از کجا معلوم دل تو یه رو ز برام تنگ شه و
یه جور بخوای بیای پیشم که هیشکی با خبر نشه
اینکه دوستم نداشتی برام اهمیت نداشت
فقط دلم میخواست یه روز تموم بشن بهونه هات
دلت که پر زد واسه من به در که چشم دوختی
بال شکسته ی منو بدوز روی شونه هات
برام مهم نیست که دیگه صدای قلبم چی میگه
تو آخرش توجهی به خواهشم نمیکنی
فقط یکم کلافه ام یکم به هم ریخته ام
اما مهم نیست که دیگه نوازشم نمیکنی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm3)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
7 دقیقه ·
چند وقت پيش محسن بهم گفت البومش پر از اتفاقات زيبا و تازه است و واقعا هم هـمينطور بود .... تبريك به دوست و هـمخون عزيزم محسن چاوشى براى البوم هنرمندانه و محترمش ..... لطفا نسخه اصلى تهيه كنيد ... مثل من
(sm77)من فكر كردم اين خبر رئال و پرسپوليس چرت و پرته
خوب شد مورینیو رفت و همچین عکسایی با اون ندیدیم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از رو باران برداشته؟؟؟(sm54)
بخیر گذشت (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باید من و تو با همکاری هم کتاب فوتبال برای آینده یا ناگفته های فوتبال یا فوتبال در گذر تاریخ یا همچی چیزی بنویسیم که آیندگان محروم نشن از این اطلاعات هرچند که با یه جلد دو جلد نمیشه این اطلاعات رُ به رشته ی تحریر در آورد(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عاقا کسی اینجا نیست بگه برای این ارور دیوث من چی کار کنم ؟؟؟The requested URL was not found. (sm1)(sm1)
نه فیلترشکن آن هست نه وی پی ان نه چیزی (sm1)
اين يارو گامبوئه سياسيه ؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه بابا (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باران از رو اونا برداشت
اون سیاسیه پیرمرده هم منتقمیه حتما(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه خینگول ارمین زد اینونقل قول:
ادرس سایتو بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احتمالا سایته ریده
برو تو اکسپلوررنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو اینترنت اپشن
کانکش
لن ستینگ
اونجا گزینه اول رُ اوکی کن بقیه رُ ان چک کن
نه باو بیشتر سایتارو باز میکنم همین ارور رو میدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اِ (sm148)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخه تو فيس كه گذاشتي لينك موسيقي پارس رو زده بودي
فكر كردم اول اونا منتشر كردن
حتی میتونه تو دانشگاه های معتبر دنیا تدریس شه و به عنوان مرجع کلاس ها و دوره های مربی گری ازش استفاده کنن (sm120)نقل قول:
با سافاری میام ، کروم هم میومدم همین ارور رو میداد. مکنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دی ان اس بزن احتمالا درست میشهنقل قول:
8.8.8.8
4.2.2.3
بي شرف مثه اين رئيس هاي مافيا شده (sm2)نقل قول:
مرورگر مهم نیست اون تنظیمات اکسپلورر رو همه چی تاثیر میذارهنقل قول:
ولی مک رُ نمیدونم !!
بریم ببینیم میتونیم صدای زنه اول خواب رُ واضح دراریم (sm132)
به هر حال این که خیلی فوتبالُ خوب میفهمیم موهبتیه که از جانب خداوند در اختیار ما قرار داده شده و باید نشرش بدیم(sm120)نقل قول:
مثلِ؟(sm120)دیگه از این مافیا تر؟(sm120)نقل قول:
نشد باز (sm1)نقل قول:
(sm120) فقط هيكلش ميخورهنقل قول:
قيافه ش كاملا به اين چُلمنا شبيه ِ (sm2)
من از فكرت بيرون نميرمنقل قول:
داره كلي برف مياد
قد ِ يه بارون ِ بهاري
دستت و بكن توي قاب
(sm120)
مثلا این ، اینو برای شما باز میکنه ؟:[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یا این لینکhttp://freakshare.com/files/ccffiuhg/Dark2.part1.rar.html دانلود
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
مودم خاموش روشن کن کامپیوترم ریست(sm172)نقل قول:
ارهنقل قول:
برا من باز نمیکنه اینجور لینکارو (sm172)نقل قول:
رفتی خارج ؟ (sm172)نقل قول:
ربطی با ای پی داره ؟؟؟؟
ای پی من ایران نیست میتونه ربط داشته باشه ؟(sm172)
اره(sm175)(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برا همیشه ؟ (sm74)نقل قول:
فک کنم معلوم نیس(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]