گوش من ازون قدیمیاست ....باید پول بیاد دستم عوضش کنم !نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
sony xperia m doual
نمایش نسخه قابل چاپ
گوش من ازون قدیمیاست ....باید پول بیاد دستم عوضش کنم !نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
sony xperia m doual
نذار نصفه شبي برات عكس بگيرم تا معني قطر و طولو بفهمي(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پاور و ولوم كم رو با هم بگيرنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی کارت درسته ! سامسونگ چطور بود ؟ یادت نیستنقل قول:
به به به به.ديوثا بجاي مسخره كردن بياين از هنرمنده بوميه اين سايت حمايت كنيد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتم.سامسونگ جديدا كناره كفه دستتو از سمت چپ صفحه به سمت راست بايد بكشي.حالا مدله سامسونگه چيهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کنار کف دست چجوریه دیگه ؟ با کف دست باید بکشی ؟ (sm54)نقل قول:
s4
نه اس فورو پاور و هوم رو يكي ٢ ثانيه باهم بگير
اقا كاري باري جقي چيزي نداري؟ ميخوام برم بخوابم ديگه.امروز بست نشستم پاي اين كاره كه تموم بشه.دارم ميتركم از خستگي
شب بخير