تا کی امدی؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جان محمود دیوث شما خدمت هم میکنین!!!(sm142)
نمایش نسخه قابل چاپ
تا کی امدی؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جان محمود دیوث شما خدمت هم میکنین!!!(sm142)
ممه این الدنگها میبینی نرفته میان مرخصی(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من تو خدمت تا 50 روز رنگ حموم به خودم نمیدیدم (sm74)تو کوه ها همش در کمین و سرما
فردا صب دیگه ...روزبرگیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ها والا.. من اموزشی بودم مشگین شهر خراب شده تو زمستون.. بعد 45 روز به ما میان دوره دادن... 3 روز.. 2روز و نصفشو تو راه بودم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
از ساعت چند تا چند میای؟نقل قول:
تو زمان ما سربازهای که تو شهر خودشون هم بودن ول نمیکردن در اموزشی
من اموزشیم تو تبریز بود 1.30 با خونه فاصله داشت اونم وسط شهر خیابان صاحب. وقتی با اون لباسهای خیارشوری از پادگان میرفتیم یا می امدیم دخترها متلک بارونمون میکردن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدمتم شهر خودم بودم ولی 5 ساعت تو راه بودم تا برسم خونه اونم اگه ماشین پیدا میشد به این میگن شانس ک.ی.ری(sm2)
من که معمولن اخر هفته ها میام اگه نگهبان نباشمنقل قول:
تقریبن 5 عصر تموم می شه اموزش آزادی تا فردا صب 5.30 که باید جلو یگان باشی
آره یکی از معدود جاهاییه که روزبرگه می شه رفت
چندساله بدجور ریده (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ههههههههههههه ... (sm50)