ف...ا...ک ، چه اوجی میگیره ... (sm1)
نمایش نسخه قابل چاپ
ف...ا...ک ، چه اوجی میگیره ... (sm1)
میر انجمن آلبوم های استاد بابک افشار تموم شد ؟
ممر چرا هیچ کاری از Neil Young تو سایت نداری ...
میلاد سلام در چه حالی؟
سلام از منِ
مثل همیشه ... میگذره اما به سختی ...
(sm2)از شهر خودتون خبر ندارین محسن شریفیان رو کم مونده دار بزنننقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هادی دیوث کدوم گوری تشریف داری(sm98)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چند ماه دیگه مونده از خدمت مقدس ؟
دو ماه دیگه(sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتشه فرار کنی ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط S O L D I E R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77) اولش فرار نکردم حالا که دو ماه تا آزادی مونده فرار کنم(sm2) فرار مال مایکل اسکوفیلده نه من بدبخت(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سامی بیگی معتاد شده خاک بر سر
خیلی لذت داره این مدل فرارا اصلا یه حس آزادی عجیبی بهت دست میده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط S O L D I E R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)نقل قول:
واقعا پیش خودشون چی فکر میکنن که بازی منچستر رو نشون نمیدن - یعنی بازی آژاکس مهمتر از بازی من یو تشریف داره - میلیون ها پوند تو زمین میبینی جیگرت حال میاد
زنگ زدم شیکه ورزش میگم چرا بازی منچستر رو نشون نمیدید میگه چون هفته ی دیگه میخوایم بازی با وستهم رو نشون بدیم تا حالا اینقدر قانع نشده بودم
(sm2)نقل قول:
خودتو بزن به مریضی برو تو بهداری اونجا زمین رو با قاشق پلاستیکی بکن فرار کننقل قول:
فکر کنم باید به داداش کوچیکم بگم بیاد کمکم نقشه فرار هم داشته باشه(sm2)نقل قول:
من تا اونجاش رو بلد بودم دیگه هر گِلی زدی به سر خود زدی (sm120)نقل قول:
خوبه تا هفته ی بیستم فقط یه بازی با تاتنهام داریم که سخته بقیه رو میتونیم ببریم و بیام صدر
(sm59) نقشه عوض شد میمونم تا کارتم بیاد(sm2)نقل قول:
اینم میشه با همین نقشه ادامه بده (sm2)نقل قول:
که دیدار تو ممکن نیست حتی بر مزار من(sm50)
ن آقا فرار چيه من دو ماهه سربازيم تموم شده ازبيکارى دارم روانى مى شم بزار بمونه اونجا(sm50) هرچند آزادى واقعا خوبه چون ازدست ى مشت حرو م ز ا ده راحت مى شه(sm50)نقل قول:
در حد یک ایده بوده که به نتیجه نرسیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نگران باش حل نمیشه ...
یعنی آلت دو لول گاو تو سبک و سیاق یگانه
(sm2)تف تو اون صدای شخمیت
(sm50)
(sm25)
هادی جون داداش ؟ اقا اهنگ بگو چه کنم هایده تو کدوم البومشه؟(گرنمی دانی بدان غم در دل تنگم خانه کرده)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زمونه ...
بهترين جای جهان
فرصت آغوش تو
مثل يک در پشتِ تو
خوش صداتر بسته شو ... (sm50)
امیر تو انجمن گذاشته؟نقل قول:
یادم نیست الان .. (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
مهمون داشتیم تا الان (sm50)
دشتِ پر از گلایل غم زده(sm50)
اما یک شاعرِ قصه گو زنده ماند . شاید برای بزمِ فاتحان . لازم بود بیاید حتی از آینده . . .
هیچ وقت تاثیری که تفکر و شعر این آدم داره رو یادم نمیره !
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
I Don't Knowنقل قول:
در این شب سرد،
بیدارم و بس
دلتنگ توام، درگیر قفس
با هر چه صدا،
با هر چه نفس
فریاد از تو، ای عشق ... (sm50)