آهنگ لو رفت .. (sm77)
نمایش نسخه قابل چاپ
آهنگ لو رفت .. (sm77)
اصلشو نمیدم برو تو سایت گوش بده.دیگه تمومه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دمو هم میخوای گوش کن میخوای گوش نکن به Egg ــم(sm2)(sm2)
من یه بار گفتم به طرز فجیعی به شکر خوردن افتادم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بی ام وِنِنِنِنن عمه ی من داره (sm120)
تو بیخود کردی همش فوتوشاپ بود.مدرک داری؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصلشو که همون زمان که اهنگو بیرون داده بود گوش دادمنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این ریده تورم همون قسمتی که قرمز کردم(sm2)
خودتی (sm75)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منو الی تلپاتی با هم داریم (sm120) خواب همو میبینیم (sm2)
ما کجا رئیس بزرگ کجا (sm74) اصن شیکمش ابهت داره کاشکی منم ابهت شیکمشو داشتم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا گذاشت بره - من یادم نیست
نام 2 ترک بعدی محسن یگانه ..
منم الان دقیقا همین حسو دارم.عجب غلطی کردم اون عکسه کذایی رو گذاشتم اواتار.نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اقا من شاگرد کارواشم اون عکسم با ماشینه مردم انداختم ولم کنید تورو خدا(sm2)(sm2)(sm2)
ببند دیوث مرفه بی درد چس ریمیکسر (sm2)نقل قول: