جالب این که ویدال در توئیتر خود بازیکنانی مثل رونالدو، راموس ، بنزما و کاسیاس را فالو کرده است، آن هم در حالی که کلا ۴ بازیکن در لیست فالو هایش هستند. نکته ای که نشان از تمایل او به رئال دارد
در این حد ؟(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
جالب این که ویدال در توئیتر خود بازیکنانی مثل رونالدو، راموس ، بنزما و کاسیاس را فالو کرده است، آن هم در حالی که کلا ۴ بازیکن در لیست فالو هایش هستند. نکته ای که نشان از تمایل او به رئال دارد
در این حد ؟(sm120)
تو همین یکی دو روزه 14 میلیون در آوردن از بغل جیمز(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
1-1ولی تو ضربات پنالتی دروازه بانش پنالتی گیره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا دیروز میگفت خدیرا نباید بره و فلان و از ای صوبتا(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته یادت باشه برا هیگی هم خودمونُ زدیم دیوار موند جواب نداد(sm120)نقل قول:
(sm59)نقل قول:
(sm70)نظر من اینه خدیرا باید حتما توی ترکیب ثابت باشه تیم بدون هافبک دفاعی نباید بمونهنقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی خب انجلوت اصلا قاطع نیست دارم روانشاسانه کاری میکنم حداقل یه هافبک دفاعی خوب بذاره تو ترکیب
البته من با بازیکنایی که مخالف بودم بیشتر بهمون سود رسوند (sm120) نمونش کریس (sm120)نقل قول:
خدیرا خودش بره خانومش بمونه بدیمش به خامس (sm120)
من از کریس متنفر بودما اومد دیگه کینه زدایی کردم(sm120)نقل قول: