سلام(sm16)نقل قول:
نوشته اصلی توسط azamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی دیره دیگه خدافظ(sm120)
خوشحال شدم دیدمت(sm27)
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام(sm16)نقل قول:
نوشته اصلی توسط azamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی دیره دیگه خدافظ(sm120)
خوشحال شدم دیدمت(sm27)
دیره؟ --- (sm29) ---(sm14)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوکی --- شبت خوش --- (sm111)
(sm122)
شادمهر عقیلی Ft یاس
اینستاگرام : یــــاس
با دوست بزرگوارم شادمهر عقیلی داریم روی ویدیو کار جدیدمون کار میکنیم به زودی میترکونیم
یا حسین !(sm25)
آدرس اینستاگرام یاس رو بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehran7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که هر چی نگاه میکنم تو اینستاگرام همچین پستی نمیبینم(sm70)
(sm66)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تازه عمو انتر (تتل) و تهی هم میخوان باش فیت بدن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehran7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس نفس بکش کی میاد ؟ اسم نفس بکش که میاد یاد نوحه ی عبدالمالکی میفتم خیلی خوب خونده .
یا علی خودت به دادمون برس ! اصلا کسی تو کلاس کار شادمهر نیست که بخواد باهاش کار کنه اشتباهه محضه ریده میشه به سابقش (sm89)نقل قول: