(sm137)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm137)
از لهستان یه امتیاز هم بگیریم صعود میکنبم
تو دیگه پیش بینی نکن(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)پیش بینی کردم آرژانتین رو میبریم (sm70) اما 2-3نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
استرالیا هم درست پیش بینی کردم(sm70)
بی برو با این پیش بینیات(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو واییتکس بریز لباست سفید تر شه(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دختر رو چه به والیبال و فوتبال و ....(sm70)
نظر کارشناسی هم میده واسه من(sm2)
ببند بابا(sm70)نقل قول:
من نظر ندادم تو با اطمینان دادی خجالتم نمیکشه میده خاک بر سرت(sm2)
آفرین(sm132)
پیش بینیه میفهمی پیش بینی(sm39)نقل قول:
مهم اینه که گفتم میبرن آرژنتین رو و بردن(sm70)
خاک بر سرت(sm70)
(sm70)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]