[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Who Made Fun Of You
آتش به جگر زان رخ افروخته دارم ... (sm50)
(sm2)
كم كم استقلالیا دارن به لحظات ملکوتیه
.
.
.
.
”مگه لیگ ایرانو نگاه میکنید” نزدیک میشن
به بادرفتهتر از برگهای پاییزی
به قدر فاجعهی نیستن غمانگیزی
به گریه میزنی و شانهای فراهم نیست
به گریه میزنی اما به کوچه میریزی
چقدر ساده و خامی که داغ هایت را
به پای صحبت هر شمع مرده میریزی
تمام سهم تو از هستی نخواسته چیست؟
در این جهان معلق، نشست و برخیزی
تو نیز چون همهی دختران نیشابور
عروس حجلهی شوم هجوم چنگیزی
هلا نیامدگان! آمدن خلاصه کنید
که نیست آمدگان را حواله جز تابوت
علي اكبر ياغي تبار
(sm50)یحیی جون مادرت
مردم از زخم هایی که خوردم از تنهایی
کمکم کن ای دوست مردم از تنهایی ... (sm81)
(sm50)
عجب اهنگیه ... چه تنظیمی چه اجرایی (sm50)(sm118)
الکساندر لوبانف (sm25)
(sm118)خوزه داره میاد
(sm2)
فردوسی پور تا به امروز 2 بار ، بازی آخر لیگ را برای پرسپولیس گزارش کرده و هر دو بار پرسپولیس در روز آخر قهرمان شده .
هر 2 بازی حریفان پرسپولیس زرد پوش بوده اند و اگر امروز پرسپولیس قهرمان شود ، سومین قهرمانی پرسپولیس در روز آخر با گزارش عادل خواهد بود
شاید یه روز صبح رسید
ولی فعلا تو این قبر مرده نیست ... (sm50)
رامتین غروی - رو من حساب کن ... (sm50) (بهروز پایگان (sm59))
تو قهر کردی و سایه ام شبانه روز سیگار میکشه
یه دست ناپدید بین و من جهان دیوار میکشه ... (sm118)
موسیقی یعنی این (sm88)
پیانو اول و آخر آهنگ حرف نداره
(sm20)(sm151)
Sea of Love
(sm74)کلی خاطرات زنده شد چقد خوبه فیلمای قدیمو دوباره نیگا کنی
(sm30)(sm30)(sm30)
نبض اینستا رو گرفتن تو دستاشون(sm50)
نیکول کچل دنیا ساسی طلا سهیلا
چه حاشیه ای راه انداختن خدایی (sm2)
معروف شدن (sm59)
بحث خیلی ادامه دار شده همینجا تمومش کنیم بهتره(sm120) آخرشم نه من قانع میشم نه تو حرف خودمونو میزنیم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جواب ساز " محمود ذوالفنون " به جیغ یک کودک در میانه ی کنسرت پیش از سال 1357 . . . (sm118)
والله که نوازنده و بداهه ساز تویی . . . (sm50)
و اسکولایی شبیه به خودت که دنبال این چیزا میگردن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در این مورد خاص نظر من به نظر شما نزدیک تر است (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Snoop Dogg مگه اسمش نزاشته بود Snoop Lion
پس آهوی دشت زنگاری که میگن اینه ؟ (sm120) ینی من همیشه دنبال این میگشتم این آهوی دشت زنگاری که مرتضی میخوند کجاست (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم هنوز درگیر اینم که ببینم پلنگ چش قشنگه دقیقا کجاستنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زر نزن بی سواد هر جا میرم این کسکشا هستن من چیکار کنم خب (sm70)نقل قول:
هر دوتاتون برین به درک کصافطا(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما هم بیا ماشین جا داره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا کدوم شیر رو دیدی قیافش شبیه این باشه ؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو فالوو بازیتو بکن عمو جون (sm120)نقل قول:
من با شما عوضیا جهنم هم نمی یام(sm2)نقل قول:
زارت(sm30)نقل قول:
یه شیر تو باغ وحش اراک هست بدبخت شبیه سنجاب شده اینجا - رژیم غذاییش رو تغییر دادن سبزی خوارش کردن (sm120)نقل قول:
خودم میام میبرمت با یه نگاه میدزدمت (sm2)نقل قول: