تو شیک پوش ترین دختر دنیایی
با این که جذابی همیشه تنهایی ...
.
..
یه ماچ گنده نشد یه بوس کوچولو
یه گاز محکم از ترش ترین هلو
کنار من وایسا نه روبروی خودت
این همه احساسو نریز توی خودت ...
(sm50)
(sm27)
نمایش نسخه قابل چاپ
تو شیک پوش ترین دختر دنیایی
با این که جذابی همیشه تنهایی ...
.
..
یه ماچ گنده نشد یه بوس کوچولو
یه گاز محکم از ترش ترین هلو
کنار من وایسا نه روبروی خودت
این همه احساسو نریز توی خودت ...
(sm50)
(sm27)
تبريك(sm137)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برای تو هوس بود ولی برای من نفس بود...
غم توی خونه ی من هر شبو مهمونه...
اگر در دوران سوم زندگی دوره دوم زندگی هنری رقم بخوره و این همزمان بشه با تولید یک بچه باید تولد یک البوم موسیقی هم از لحاظ کیفیت میکس و مستر مورد بررسی قرار بگیره من نمیدونم حسن چجوری اینا رو برنامه ریزی کرده (sm120)
(sm19)اشترم
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm148)هیچ وقت دوسش نداشتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm14)نابودش کردینقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm41)دهنتنقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)
(sm132)چه پسر خوبینقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)راس میگیا قلعه هم شمالیه مث شاهین امیر تو چرا اینقد ذوب در شمالی
(sm70)
پنجشنبه 9 مرداد1393 ساعت: 8:4توسط:بهزاد.a مهرداد جان
نمیدونم دلت واسه چی چیه رضا تنگ شده!
ایشالاکه رضا مسافرتش طولانی شه،اینقدر بهش خوش بگذره،حالا حالا ها نخوادبیاد.
خدا یه چند روزی بهمون لطف کرده،این اقا سجاد شده مدیر اینجا.
خیالتم راحت کارش درسته.
:)
الهی حضورش اینجا دائمی باشه
امین
بخدا از روزی فهمیدم سجاد جون شده مدیر با رغبت میام تو وب .
مثل قبلنا نیست بیام بعدش هوس کنم غلط کردم چاووشیو گوش بدم.
سجاد جون مخلصتیم
(sm2)من نمیدونم این خطه شمال چه خبره
(sm132)
بچه ها تو این کلیپ تبریک میلاد الدنگ خودمون هم هستا (sm120)
(sm120)پوستر چاوشی نیوز در مشد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به به (sm51)
بچه ها دندونی که درد نداشته باشه ، بخوام پر کنم نیاز به عصب کشی هم داره یا فقط پر میشه ؟ (sm148)
باید دکتر ببینه ریششو اگر اسیبی ندیده باشه فقط پر میکنه
فقط پر میشه (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ربطی ب درد نداره میبینن اگه زیاد خراب باشه عکس میگیرن ببین عصب کشی میخاد یا نهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سجاد خدا لعنتت کنه یاد یه سو..پر دندون پزشکی افتادم (sm25)
تو این چند وقته دو تا دندونم خراب شدن
جوووووووووووونی آی جوووووووونی
(sm74)
(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه ها الیاس اونیه که داره عکس می گیره (sm70)
بیا برو دلت خوشه تو ی روز 6 تا دندون درست کردم(sm70)نقل قول:
(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط .Peyman. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من موندم این الیاوس و امیر المومنین یه دوستی فامیلی آشنایی چیزی هم ندارن که عکسشونو لو بده (sm70)
این دو تا اصلا وجود خارجی ندارن دو تا نرم افزار کامپیوتری هستن (sm70)نقل قول:
(sm138)نقل قول:
بجای زر زدن برو چارتا لایک برای پیج گیر بیار دیوث
(sm2)نقل قول:
کدوم پیچ ؟نقل قول:
پیج چاوشی نیوز
برم قسط بدم بانک (sm74) تمومی نداره (sm74)
اسمش خیلی تخمیه (sm25)
یه سریال جدید ترکی شروع شده نکست وان ، دو قسمتشو دیدم ، کارمون در اومد دیگه ، 500 شب باس بشینیم پای ** کلک بازی اینا (sm59)
یه شب شد هزار شب که دل غنچه ی ما قرار بوده وا شه (sm81)
یاد اون فیله که تو بانک دیدی نیوفتی صلوات (sm138)نقل قول: