می دونی دوران نامزدی مثل چیه؟؟؟!!!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
مثل کشتیه فرنگیه!
لامصب از کمر به بالاست فقط...
نمایش نسخه قابل چاپ
می دونی دوران نامزدی مثل چیه؟؟؟!!!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
مثل کشتیه فرنگیه!
لامصب از کمر به بالاست فقط...
سخاوت می دونی یعنی چه????
یعنی وقتی به دوست دخترم گفتم گشنمه بریم یه چیز بخوریم بگه عزیزم اينا كه هستن
بعد من بپرسم : چيا؟
اون بگه : اين دو تا م.مه
من بگم : كمه
اونم بگه : مال نگينم هست رفيقمه
این سریال فاطما گل که شروع میشه
چنان این دخترا با حس آهنگشو میخونن انگار به همشون ت.جاوز شده.
(sm2)
منم میخواستم کسی بهم نداد(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تکبیر(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اقایی شما(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حاک زیر پای هــــــــــــــرچی مردِ (sm50) خیـــــــلی خیـــــــــــلی خیـــــــــــــــــــلی سنگین بود (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
1تشکر کمِ واسه این پست (sm25)
نقل قول:
ها؟ (sm202)
یعنی شی؟(sm202)
چیز قابل داری نیست... یه عمه ـس دیگه دور همی مصرف میکنیم (sm70)نقل قول: