(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)
(sm2)
عجیبِ نخوابیدی (sm70)
سهند و هادی محمد رضا شجریان و داریوش هیچ جا در مورد هم مصاحبه کردن یا عکسی گرفتن !؟
محمد رضا شجریان با گوگوش فکر کنم عکس و صحبت دارن .
می خوام بدونم نظر شون در مورد هم دیگه چیه !؟
مصاحبه ای چیزی شما ها دیدین !؟
نه دیگه امشب میخوام ساعت 4 بشه دانلود کنم نرم افزار و اینا میخوام بگیرم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه والا من ندیدم اگه دیدی به منم نشون بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
هر جور فکر میکنم این دوتا فازشون بهم نمیخوره الان هم گفتی با گوگش عکس و صحبت دارن ضلع جنوب شرقی مغز هنگ کرد(sm77)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رامی تو جایی نه دیدی شجریان از داریوش بگه !؟
یا داریوش از شجریان بگه !؟