هانسی اهنگ دینقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
هانسی اهنگ دینقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پاییز - هایده(sm88)
می فهمم چرا دوستام منو ترد کردن (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس به اعتقادم بی احترامی می کنی . . . (sm25)
چون توی اعتقادم ، فقط من حق تجاوز دارم . . . (sm50)
تو رو به خووندن نظراتت در مورد احترام گذاشتن دعوت می کنم . . . (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میل با خودته . . . (sm2) (sm10) (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث یا لخت شو و به اعتقاداتم احترام بذار یا از ایران برو . . . (sm2)
نقل قول:
ول کنت نیستم . . . (sm59)
ترد . . . (sm2)
طرد . . . (sm50)
چون یه زبان مذخرف دارم که هر کلمه ای ازش در میاد یه توهینهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Saleh Khorasani [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چون فکرمو به دیگران تحمیل می کردم .
فکر می کردم خیلی می فهمم . فقط یه ادعام
که باهاش دور وری هامو رنجوندم ..
(sm50)
تک درخت - غلامحسین اشرفی(sm81)
آغا اصلا هر چی تو بگی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باشه هر جور صلاح میدونی(sm173)نقل قول:
یاران موافق ،
جلسه پرسش و پاسخ امشب با حضور خودم در این مکان برگزار می گردد
نخست وزیر میلاد ...
کیرم تو اعتقاداتت (sm2)نقل قول:
یاران موافق ،
جلسه پرسش و پاسخ امشب با حضور خودم در این مکان برگزار می گردد
نخست وزیر میلاد ...
خوبه من سوال زیاد دارم
تو کوچه یه سیگار بهمن روشن افتاده بود خیلی جلو خودمو گرفتم بر ندارم
و...موفق شدم
سهند یه فایل دارم میتونی لیچ کنی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چیه لینکو بده
خاتون هم گریز من (sm81)
چی شدی
دو تاش یکیه هر کدوم شد:نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صادق جان اینا برای کاربر ویژه هستن
آره میدونم خودم داسان دارم ولی متاسفانه به تازگی اکانت upstore بلاک شده(sm74)نقل قول:
خرابه(sm25)نقل قول:
خراب نیست زده اکانت ویژه لازمه
اوکی به هر حال ممنونم سهند جان(sm19)نقل قول:
راضی ام ازتون خوب چت میکنید (sm59)
برنامه نویسی پایتون (sm3)
هنوز طرز برخورد با یک دوست یا غریبه نمیدونی اسم خودتو گذاشتی نخست وزیر
از اینجا میگم که تو هیچی نیستی
شربت خنک نوش جان دوستان خوب
نفری یک لیوان بزرگ میل بفرمایید
چیزی که ازت توی خاطرمه_٬ از روزای نوجوونی میومد.
فرهاد انقد حساس نباش تو فضای مجازی همه خودشونو کویین و کینگ می دونن حالا این میلیک به نخست وزیری رضایت داده تو ول نمی کنی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط FARHAD_4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا که اینطور شد منم پرزیدنت سهند هستم(sm50)
افشین مقدم مسافر (sm50)
یک رای برای اون چشمای درشت خوشگلت دادم پرزیدنت (sm2)(sm93)نقل قول:
نه موافق نیستم همه خودشونو رییس بدونن بعضی از بچه ها اینقد خونگرم با معرفت هستند . ادم دوستشون داره باهاشون رفاقت کنه (sm10)نقل قول:
(sm196)
(sm50)