اره داره(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اره داره(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من حقوق خانوادیگمون به زور تا اخر برج میرسه
بعد بدم یه ج ن ده خانم دیگه بخوره ؟ که می خواد دوست دخترم باشه
بیا بخورش بااا (sm2)
یعنی واقعا واسه دخترا خرج میکنید - من از یکیشون یه چیزی میگیرم میرم مغازه بدل فروشی رفیقم با یه چیز دیگه معامله میکنم میدم به یکی دیگه و همینجوری این زنجیره ادامه پیدا میکنه
بچه ها تو تلگرام گروهی چیزی ندارین که بریم اونجا صحبت کنبم
اگه تو اين خراب شده مثه بقيه جاهاي دنيا دختر و پسر با هم بزرگ ميشدن و مدرسه ميرفتم مشكل اينقدر حاد نميشد.البته كامل هم حل نميشد تو همون خارجشم مشكله اين شكلي وجود دارهنقل قول:
تو دیگه خیلی حرفه ای شدینقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب مشكلت دقيقا چيه.ميترسي حرف بزني؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من یک پسره میشناسم واسه دوست دخترش z1 خریده بود (sm81)
دوست دخترم بلا نسبت ج ده بود الانم با یکی دیگس
الان مشکل حل شد ؟
کلاس گذاشته وسط مجمع (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]