اره دیگه استرس دارم خجالت می کشم کلا نمی تونم صحبت کنم چی بگم از کجا بگمنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اره دیگه استرس دارم خجالت می کشم کلا نمی تونم صحبت کنم چی بگم از کجا بگمنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه مدل دختري هست همه كه يه جور نيستن.هم دختره خوبه بدونه توقع هست و بگير برو تا دختره تيغ زننقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زود خر میشین همینه دیگه
دختره مریض شده میگه برام این لباس 150 تومین رو بخر خوب میشم (sm2)
سعی کنید از دختر خاله و دختر عمو و دختر دایی و دختر عمه شروع کنید تا کمکم راه بیوفتید (sm50)(sm59)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بسه دیگه بیایید از تاثیر عمیق گروه آریان تو موسیقی بعد از عنقلاب صحبت کنیم
(sm2)نقل قول:
دهنت سرویس دیوص (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]