ریبری و آرین روبن کدوم خواننده ها هستن الان(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ریبری و آرین روبن کدوم خواننده ها هستن الان(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موزیک یعنی اهنگسازی و تنظیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعدش صدا
اهنگه که باید آدمو بگیره
یه زمانی شادمهر خودشو خواننده نمیدونست و اهنگهای بی کلام میساخت ولی حالا دیگه فقط یه خواننده شده
حیف...........بهاره من ............رگ خواب .............
دوستان نکته قابل توجهی که هست اینکه شادمهر تا حالا البوم ضعیف نداده پس حتما اهنگ های خوبی میشنویم
ولی من و چند تا از دوستانم فربد و پیمان و ... مشتاق بودیم تا شادمهر جان خودش هم اهنگسازی کنه و فعالیت بیشتری داشته
باشه تو البوم که متاسفانه اینطور نشده
(sm74)(sm74)
بهترین لقب یا پیش زمینه واسه اوردن نام شادمهر خود شادمهر عقیلیه که الان شده اسم شادمهر یک صفت توی موسیقی ایران و فقط یک اسم صدا نیست
یکی که نیاز داره مجبورن بهش بگن سلطان فلان و اقای فلان و خدای .... چون طرف نیاز به ادیفای داره ولی شادمهر نه ! اثباتشم دوباره و دوباره مثل همیشه امشب ساعت 8 هستش
و باید اینم به یک سری از دوستان به ظاهر همه چی دون که هنوز کار منتشر نشده در حال انتقاد و نظر دادن هستن بگیم نظر کارشناسانه ی خودشونو بهتره برای خودشون نگه دارن(sm70)
12ساعت دیگه کارشناسان زبده موسیقی پیداشون میشه(sm120)
من که فقط میخوام گوش کنم و شادمهر رو تو ویدیو ببینم.لذت بخش ترین کاره دنیاس(sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کارشناسا فقط اسمه شادمهر رو میارن که دیده بشن وگرنه میزگرد برا داخلی ها تشکیل نمیدن که (sm120)
اون ک آره..جالبه طرف ی پست هم تو این فروم نذاشته اونوقت وقتی شادمهر آهنگ میده 20تا نظر کارشناسی میدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Aghili [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من 8 تا گذاشتم مجازم ؟؟؟؟(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیشتر تشکر میکنم . خخخخخخ
خخخخخخ(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shadisl [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امروز روز بزرگیست (sm118)