عشقی دادش صابر بخدا ثابت شده اید شما(sm10)(sm10)
من تو کار دنیا موندم و گرنه من سال هاس به این باور رسیدم هیچ چیز از هیچکس بعید نیست (sm2)(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
عشقی دادش صابر بخدا ثابت شده اید شما(sm10)(sm10)
من تو کار دنیا موندم و گرنه من سال هاس به این باور رسیدم هیچ چیز از هیچکس بعید نیست (sm2)(sm2)
بعید میدونم...حداقل من که تو خیلی از کانالهای طرفداراش عضو هستم چیزی ندیدم حتی دریغ از یه عکس با استاد شجریاننقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه صابر جان (sm50)
حالا صابر جان میخوایی چیکار؟
میخوایی یه جوری بغلم هم بزارمشون تو فتوشاپ خودشون تایید کنن عکسو(sm120)
هادی فایل هات برنامه ات دانلود شد رفتی اکسترکت کنی (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره هیچ اثری از هیچ کدوم شون توی صحبتا و عکسا نیست .
البته ابی چند بار گفته : خیلی به استاد علاقه داره .
فکر کنم دور تا دور با هم رفیق باشن .
ولی به خاطرِ خطری بودنِ داریوش چون استاد به داخلِ ایران رفت و آمد داره براش مشکل ساز میشه .
گرچه استاد خیلی وقته قید حکومتی که توش جلوی آواز دخترا رو می گیرن زده و درد سر و مشکل براش معنی ای نه داره .
هیچی میثم همین جوری عشقی پرسیدم (sm10)
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ramy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ناموسا وضعیت مملکت را نگاه کن داریوش با اون همه ابُهت و محبوبیت باید تو غربت باشه اونوقت یکی مثل تتلو بره رو ناو برا شهدا بخونه(sm50)
اَه اَه حالم خراب شد دوباره (sm178)
سخت نگیر تا بوده همین بوده...