آلبوم مرسدس رو ميخوام
نيست كه نيست (sm1)
نمایش نسخه قابل چاپ
آلبوم مرسدس رو ميخوام
نيست كه نيست (sm1)
نرگس محمدی، نائب رئیس کانون مدافعان حقوق بشر به شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب اسلامی فراخوانده شد.
به گزارش سایت کانون مدافعان حقوق بشر، براساس احضاریه دادگاه انقلاب، اولین جلسه رسیدگی به اتهامات نرگس محمدی در پرونده جدید، ۱۳ اردیبهشت ماه ۱۳۹۴ اعلام شده است.ریاست شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب اسلامی بر عهده قاضی صلواتی است.
خانم محمدی پس از ملاقات با کاترین اشتون، مسئول وقت سیاست خارجی اتحادیه اروپا در ۱۷ اسفند ماه ۱۳۹۲، به دادسرای شهید مقدس مستقر در اوین، احضار و مورد بازجویی قرار گرفت. او سپس به قید کفالت ششصد میلیون تومانی آزاد شد.
خانم محمدی در پی تشکیل این پرونده، با دو قرار ممنوع الخروجی مواجه شد. او همچنین در این مدت، ۱۰ اخطار و احضاریه و دو بار بازداشت موقت چندین ساعته داشته است.
(sm2)باع
(sm50)
4تا (sm120)
5(sm59)
(sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm169)
وکال شاهین چرا اینجوریه ؟ (sm98)
متن شعر رو کسی داره ؟
البومی با تک نوازی گیتار الکتریک سراغ داره با روح و روان بازی کنه ؟؟؟نه متال ها ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
6(sm120)
70 صفحه فک زدید :/
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تک نوازی فقط باشه کارای گری مورو که گوش دادی، جو ساتریانی هم که گوش دادی. سلکشن سانتانا بگیر بد نیس تو ریتمای آمریکای جنوبی گیتار الکتریک میزنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من آلبومای نئو پراگ و پست راک گوش میدم که گیتار الکتریک توش خیلی سنگینه مثل Any Fool Can Regret Yesterday Baulta یا MONO The Last Dawn
(sm176)(sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این عشق هم گذاشت و رفت (sm50)
(sm50)
هر کی به قلب من رسید چند روزی موند و راهی شد. باز دل دریایی مناسیر تنگ ماهی شد
- (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من خوب می شوم
من نرم می شوم
من رام می شوم
آرام می شوم
پولم را بده آواز سر کنم
پولم را بده لبخند تر کنم
تو هرچه بگویی چند می کنم
من خوب می شوم
من نرم می شوم
من رام می شوم
آرام می شوم
سرطان بگیر و بمیر آئورلیانو بوئندیا
امید جاری در شعر
برای تو بیا بیا
من چرت و چرت
من پرت و پرت
مشغول مکیدن نرینه ی هستی آئورلیانو…
پولم را بده تا مست گریه صدا
پولم را بده تا رقص شیهه ادا
پولم را بده نابود کن مرا
مغبون جاودانه ام سود کن مرا
بود مرا
نابود مرا
فرسوده مرا
نموده مرا
آئورلیانو
مرگ پول منه که تو جیبته پفیوز
مرگ قسط تعویقی ست
مرگ نفس کشیدن مداوم هر روز
مرگ آخرین سیگار تزریقی ست
تاریخ من طولانی ست
اما دستانم کوتاه بود و دهانم دور
نه آنقدر توانی که عرق از جبین پاک کنم
و نه آنچنان که خشمم دلیری کند
مرگ پول منه که تو جیبته پفیوز
(sm176)
(sm10)
درد دارم (sm50)
بهادر میگه صبوری کنید اطلاع رسانی میشه(sm70)
اینقدر نگوییم گل ها خار دارند،بگوییم خارها گل دارند(sm77)
نویر (sm30)
این عوعویِ سگانِ شما نیز بگذرد .(sm120) bahador
چی شد ؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ژابی و لام سر خوردن پنالتی رو زدن اوت، گوتزه هم خراب کرد، نویر جَو گیر شد خواست خودش پنالتی بزنه کوبید به تیر تیمش حذف شد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
jamalfard
سلام
یسری شک و شبهه پیش اومده که لازم شد توضیح بدمراجه به همکاری من با گروه نبض
در قطعه پخش شده قطعا صدای محسن چاووشی نیست
و صدای یکی از طرفداران و شیفتگان صدای محسن چاووشی هست
ولی
قرار همکاری من با این گروه سر چند ترک این بود که صدای تقلیدی محسن کلا از برنامه حذف بشه
ولی چون کارها از قبل خونده شده بود به من گفتن این صدا در ورژن ماکت به این شکل هست و عوض میشه نوع خوندنکه ظاهرا قبل از اینکه من کارهارو فاینال کنم ورژن ماکت پخش شده
در هر صورت صدای محسن چاووشی خاص تک و زیباست و مسلما اشخاص زیادی هستند که از سر شیفتگی دست به تقلید میزنند
ولی محسن چاووشی یدونست و یدونه خواهد ماند
دوستون دارم
(sm2)برم دان کنم بشینم ببینمنقل قول:
خبرنگار: باخت 6-0 در برابر بارسا؟
سرمربی ختافه: "اونا رئال مادرید رو در برنابئو با 6 گل شکست دادن. این مشکلی نیست"
(sm2)
(sm2)نقل قول:
(sm50)
(sm132)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm98)
کاشکی یه روز صب شه(sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] میثم مروستی
رامین بیباک
پرهام ابراهیمی(sm176)
موزن با سرلک یه آهنگ فولک خوندن سرلک تو پیجش گفته .. (sm50)
چی گفت دقیقا(sm132)
امیروکس هم گروه نبض بود چی بود تکذیب کرد ..
محسن رو تکذیب کرد .. خودش رو تایید