آقا خطبه ی آخر این که پولاتونو خرج اینا نکنید
نگه دارین چند سال دیگه ازدواج کنید بدون منت هر شب دل سیر بکنیدش
قال رسول
نمایش نسخه قابل چاپ
آقا خطبه ی آخر این که پولاتونو خرج اینا نکنید
نگه دارین چند سال دیگه ازدواج کنید بدون منت هر شب دل سیر بکنیدش
قال رسول
آفرین ! ولی من یادمه تنها هم رفتم ج داده (sm59)باهم باشین بهترهنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) دیوثنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقعا هم همینطوذه نمی دونم چی داره لامصب کلا استرس ترس همشه نیست میشننقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چشم تو چشم بشی وسط خیابون اینجا ایرانه مردم لت و پارت میکنن تو اون لحظه همه از دم میشن حضرت علینقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اعتماد به نفس جانم ! (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
يكي از روشايي كه من كاملا مخالفشم و به نظرم خيلي چيپه و شخصيته طرفو پايين مياره اينه كه بخواي تو تلگرام و اينستا مخ بزني.ولي بودن كسايي كه جواب گرفتن.البته تو تلگرام نه اينكه بري تو گپ ببيني كي دختره بري پيويش.خيلي زشته و ٩٩٪ مواقع طرف فيكه(sm2)
يا شماره يكيو داشته و طرف تلگرام داشته باشه يا ايدي داشته باشي و بدوني اصله
میلاد خودتی ؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امشب فوق العاده شدی (sm2)
اینجا ایرانه (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]