راست میگه ! خالیه !نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
راست میگه ! خالیه !نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر من بی تقصیرم خخخ(sm10)
تو الان با قند شکنی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کجاش خالیه برا من باز شده(sm50)
آره با کریونقل قول:
برا من باز میشه الینقل قول:
داشتم مينوشتم فكر كن ميلاد دختره مخشو بزن ببينم اين ديوث بن كرد(sm2)
(sm50)وقتی میرین سایت بازرس کریو وصل کنین اینجا فضا کاملا عسلامیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)خطر با خواننده چارتار نسبتی داری ؟
انتظاری داری نه سایتش باز شه(sm30)نقل قول: