حجی من قصده ادامه تحصیل دارم(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد برات میفرستم
نمایش نسخه قابل چاپ
حجی من قصده ادامه تحصیل دارم(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد برات میفرستم
(sm2)زر نزن کل کارو بفرست برام مسترینگ کنم بفهمی بیس یعنی چی
(sm3)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیسش خوبه اینجوری که میگی بد نیست.هم تو سیستمه خودم خوب میکوبه تو ماشین هم تست کردم اونجا هم خوب بود ولی کلا برات پخ میکنم.نمیگم اهنگو به کسی نمیدم.الان هم امیر داره هم میلاد هم اسی.میگم حیفه قبله رو سایت رفتن بذارم انجمن.
پخ کن نمی ذارم تو انجمن
ترجیحا پروژه fl studio رو پخ کن
mp3 فرستادم الان پروژشو ندارم
دیوث تو خودت یه ترک دادی انگار از انباری خونتون صدای در وتخته میومد میگفتی هوی متال زدم الان میخوای برینی به کار این بدبختنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا به خیر کنه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث کدوم ترکو میگی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودتون قضاوت کنید.از نظره کیفیت و شفافیته صدا چیزی از کاره این خواننده معروفا کم نداره