خود فایل اف ال استودیو رو بفرست برام بتونم روش کار کنم
نمایش نسخه قابل چاپ
خود فایل اف ال استودیو رو بفرست برام بتونم روش کار کنم
من به عنوان مدیر برنامه اجازه ی دستکاری در کار رو به هیچکس نمیدم (sm120)
دیوث اینجا ندارم.ترکی حرف نمیزنما(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من اینو یه جای دیگه ساختم خودم الان یه جای دیگم.
همین مونده تنها طرفدار گروه سرود آریان تو کل نت بخواد یه کار رو مسترینگ کنه (sm2)
خب من الان روی این فایل شخمیت چه گوهی بخورمنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) صدا تشتو قابلمه میاد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انگار 100 تا کار داده تا حالا یکی بیشتر نبوده دیگه خودت تاپیکشو زده بودی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سجاد خشگله گفته بودی Wave داریما .. :l
دمت گرم خوبه همین واسه پروژه بعدی یه حرکتی میزنیم باهم(sm10).نقل قول:
ولی دیوث کیفیتش عالیه تشت و قابلمه نمیده.معلوم نیست به کجاش ور رفتی به تشت و قابلمه تبدیل شده(sm2)
پروژه (sm2)