یوتیوب دیدم صب .. (sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
یوتیوب دیدم صب .. (sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm27)
در ضمن الی گو نخور .. (sm70)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120) قیافت شبیه عن هس (sm3)
بهرام
از طرف دیگر، قسمت دیگری از آن موفقیت، مرهون آن کارگردان بزرگ و سرحال آن موقع اش بود. مرهون حضور بازیگر نقش مقابلم بود که خالصانه در پدید آوردن آن فضا کمکم کرد، مرهون صدای مسحور کننده خواننده و دست های جادویی نوازنده بود. یک تیم به من کمک کرد تا سنتوری خلق شود و من تا ابد قدردان همه آنها هستم. به قول واروژ کریم مسیحی: «فیلم مثل یک مینیاتور می ماند. تکه تکه هایش در کنار هم و در جای درست خود قرار می گیرند و فکر وحدی آن قطعات ریز و درشت را هدایت می کند تا اثر نهایی خلق شود.»
الان این اهنگ نبض اومده بیرون ؟کسی لینک داره (sm120)
محسن چرا اینجوری شده باس ماس واس ماس میکنه (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)دهن اینا سرویس چجور سه تا صدا رو پیدا کردن
کاورو (sm70)
اوه چقد شبیه یگانه ست جدا (sm2)
فرزاد هم خوب درورده (sm120)
محسن رو که نخوندن حذف کرد اینهمه سر صدا چی بود پ
اون که صداش شبیه یگانه هستو از سال 86 میشناسم سینا پارسیان
آهنگ "پای من جوونیتو هدر نکن"ش که به اسم یگانه پخش شده بود خیلی معروفه
محسن چاوشی در حال کارکردن روی موسیقی تیتراژ ماست و این همه شایعه را بقیه راه انداختند. اصلا نمی خواستیم موضوع رسانه ای شود که تایید و تکذیب راه بیفتد.
عجب دیوثایینا
نمیدونم این اهنگه یا نه اخریش بود تنظیم اسم اون بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اپراي دیدار شمس و مولانا» شاهکاری از «همایون شجریان»
به همراه متن گفتوگوی شمس و مولانا:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالشو ببرين فوق العاده اس
ارزش ديدن داره
کیفیتش بهتره
گویا قرار است «محسن چاوشی» به زبان کردی و «سینا سرلک» با لهجه بختیاری بخواند.(sm77)
باو اسم اهنگ چیه این جمالفرد دیوث که همه رو تنظیم کرده (sm2)نقل قول:
(sm169)
همتین کجایی دیوث بیا پوستر جدید بزن
پ.ن : ببین کی پیداش میشه
2cellos(sm54)
عجب موزیک ویدیویی (sm88)
رمیکس برگرد محمد علیزاده از مهران عباسی به زودی
بختیاری مگر لهجه است ؟
پ چیه
لری می خونه دیگهنقل قول:
هر چن وقت باس یاداوری کنم تایید کنین
مرکز استان گلستان گرگان
مازندران ... ساری
گیلان ... رشت
؟
این دو تا اسکلو نیگا اون میگه پس چیه اون یکی میگه لری میخونه
من لهجه گویش و زبان همه رو قاطی کردم
اوسگل بخیتاری لهجه ست مث اینه که بگی اذری مگه لهجه ست (sm70)نقل قول:
گویش بختیاری یا لری بختیاری گویش [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] است. بختیاریها جزئی از [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] به شمار میآیند که به آنها [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] میگویند(sm2)(sm2) و در جنوب غربی [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]ساکن هستند.[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] گویش بختیاری از جمله [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] و یکی از گویشهای [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] به شمار میرود.[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] این گویش تفاوتهای اندکی با سایر گویشهای زبان لری از جمله [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] و [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] دارد.نقل قول:
جان من این زرافه رو نیگا تو رفتی فنلاند چه غلتی بکنینقل قول:
الان اذری لهجه است ؟
(sm120)پس من درس نوشتم گویش
خف رو اون بالا رو بخون دیوث (sm2)نقل قول:
زر نزن ریدی هنوز معنی لهجه رو نمیدونینقل قول:
لر علی گودرز (sm3)
(sm2)خاطره داری تعریف کننقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینجوری میشه
سر کوه بلند تا کی نِشینُم
عزیز بِشوِه کنارُم
فقط ادعات باسن خر رو پاره میکنهنقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]قافله بار ائ کنه دلُم وه بارسچي بارئ سر دلم گرت غُوارس
قافله بار ائ کنه زشا خراسو دلم چي چالِ تشي منده وه جاسو
تش سُئري وهدلم زئدي و رهدي مر ودي بي سي تشئ ويدي و رهدي؟
زه گُتند تادشت ِاؤ بيد تا عقيلي همه جا سؤز اويده سؤزه قَصيلي
همهجا سؤز اويده غير زه دل مهُ ائ گره نه کي گُشه زه مشکلمه؟
زه گتند زدوم وه در تا شيخ سليمو تا قيامت يادمه اوعهد و پيمو
زه گتند زدم وه در تا پل پرزين پره لامگل باوينه پره دلم خين
زه گتند زيدوم وه در دينداتهگردم تهُ گل سُر مني مه خار زردم
آسمو اؤرئ گره زه قيلسياتر شؤ و روز تي ره تنم وا ائ تيا تر
بخت تو چيرخت ته سؤزه قصيلي بخت مه چي رخت مه سيا و نيلي
وا کتاوهحافظم گردمه فالئ دشمنت بينا چه فالي و چه حالي !!
(sm2)
(sm3) درغگو زبون نفهم ترین ادمایی هستن که دیدمنقل قول:
(sm2)توام بجای اینکه سرت تو کیونت باشه چرخ و فلک بزنی بجای وبلاگ درپیت برو ویکی پدیا خاک بر سرنقل قول: