دوستم چندسال داره آخ نگفته.
درسته گرونه ولی ارزش داره
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستم چندسال داره آخ نگفته.
درسته گرونه ولی ارزش داره
کامنتها(sm2)
بز کوهی دیدین
اینا *** کوهین(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ک.ون
تا حالا ندیده بودم چه جالبه قیمتشون چقدره؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لمسی دوس داری(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره همه دوس دارن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtabaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره هم جالبه و هم کارآمد.نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه صدای کلیک هم نمیشنوی
بستگی داره به مارکش ولی لاجیتک و رپو عالی هستن.
قیمتشون بالای 190 هست.
من اگه 210 تومن داشتم وضعیتم این نبود که(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm54)نقل قول:
من خودم واسه موس پول زیاد نمیدم یک 18 تومنی بیسیم میگیرم سه سال کار میکنه مثل خر.
بعد خراب میشه (sm120)
(sm2)نقل قول:
من پول همینم ندارم(sm81)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtabaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهتر از تو هستش که پشتش به ماست صورتش معلوم نیست این یعنی توهین کرده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احیانا صادق محرمی هستی (sm120)نقل قول:
(sm120)(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برق رفت دوباره (sm3)
سلام منظور از کم کاری یعنی چینقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام قاسم جان عزیز من نگفتم علی گفته به نظرم خیلی فعالیت میکنی احیانا اون نمیبینه کور شده (sm2)
(sm50)
بعضی وقتا حال و حوصله ای نیست
(sm50)
چرا داداشم نبینم ناراحت باشی مرسی که عکس های توپ میزاری حتی طبیعت ها (sm127)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ghasemshah [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm59)(sm2)
بی تربیت (sm120)
(sm141)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
(sm17)
کامکار بچه کجایی
بچه شیراز (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ghasemshah [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شیراز (sm19)
شیراز خیلی جای توپیه امسال عید اومدم عالی بود
آره اردیبهشت اومدم ولی وقتی رفتم مردمو دیدم گفتم خدایا چی شده ماسک بستن گفتن دیروز گرد و غبار اومده بود یعنی اگر ما رفته بودیم دیگه هیچی (sm25)
شیزاز شهر تاریخی و توریستی ای هستش مگه میشه بد باشه (sm59)
ای بابا هیچ صادق ک.یر خری نیستم فقط صادق(sm2)نقل قول:
(sm108)
حتما با پا کلیک می کنی وقتی که دستت تو شورته (sm2)نقل قول:
این صادق مستقیمه (sm2)نقل قول:
دیگه مثل تو دو دستی نمیزنم یه دستم آزاده(sm2)نقل قول:
(sm120)نقل قول:
میخوای بدونی چی میشه ؟ (sm2)نقل قول:
ا کجا میدانی من 2 تا دستم فعاله (sm2)نقل قول: