(sm59)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm59)
ديوث منو نقل ميگير بعد ويرايش ميكني؟ دهنتو سرويس ميكنم(sm2)
(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
يالا بگو ببينم چي نوشته بودي ميام براتا(sm2)
نوشته بودم ای جانم ! گفتم نیاد امیر ببینه فک کنه ما هم بله ! (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخه تو ص قبلم تگش کردم احساساتمو بیان کردم (sm2)
اقا يه نصيحتي بكنم به ماشين سوارا.
بقيه جاها رو نميدونم ولي تو اصفهان نصفه شب به بعد ميان اين درختچه ها و چيزاي سرسبزه كنار خيابوني و وسطه بلوارا رو اب ميدن با ماشين
و خيابون خيس ميشه به سرعت رفتم رو يه دونه ازين سرعت گير شتريا وقتي كه ردش كردم رسيدم سره يه چهارراه يه ماشينه اومد بياد رد بشه زدم رو ترمز ماشين اومد يه ليزه بد بخوره دمش گرم با اي بي اس و اي اس پي جمع كرد كارو.ولي ماشين ايراني بود قطعا با سرعتي كه داشتم تو باقاليا بودم
روايت داريم اشترم با دوست دخترش كات كرده اعصاب معصاب تعطيل(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تصادف که نکردی ؟ خب خدارو شکر! چه خبره همیشه نصف شبا پرسه میزنی تو خیابون ؟ آها میدونم خلوته حال میده (sm2)نقل قول:
اشترم بیا غصه نخور من و تو همدردیم (sm81)(sm2)نقل قول:
ممد نوبری ! (sm50)
(sm2)(sm2)(sm2)