(sm172)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm172)
از سوزشتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اومدی داری صورت مسئله رو با دستمال گوهی پاک می کنی (sm2)
صورت مسئله رو که خودت ریدی با اون نقل قولای من دراوردیت(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چیزی که نبوده دیگه ارزش بحث نداره(sm2)
(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صفاریان: آقای خلعتبری! اگر استعدادهایی که خواننده خیلی خوبی بودند را میآوردیم و چیزی برای یاددهی به آنها داشتیم و مثلاً صحنهگردانی را به آنها میآموختیم، سطح کیفی بالا نمیرفت؟
خلعتبری: شاید اینگونه میشد ولی تفاوت متوسطها با آن خوبها آنقدر زیاد بود که مردم از همان روز اول به آن خوبها رأی میدادند.
صفاریان: تکلیف آن استعداد چه میشود؟
خلعتبری: تکلیف استعداد این است که به برنامهای مثل «شبکوک» برود.
رجبپور: نتیجه برنامه آکادمی این بوده که بهترین خوانندهاش، خواننده رستوران ارکیده لندن شده است.
(sm2) یعنی ترکوند خلعتبری رو
سجاد در جواب اون سوالت سیاست بس ریدمانیه..بلاتکلیفی یکی از مزخرفترین چیزای دنیاست.(sm98)
هیچنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط من هیجدهم امتحان دارم اگه امکانش هست به محسن بگین تا قبل پونزدهم آلبوم رو بده که به درس و مشقم لطمه نخوره
با تشکر، خیلی ممنون (sm10)
(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه اخه یکی اعتراض نکنه فکر میکنه خیلی حالیشه این صفاریان فردا میشه عین کبیری یکی باید الان گوشش رو بکشه یا نه فحش نمیدیم دیگه پیش رفت کردیم
برادرا البوم دقبق چندم میاد؟