6 ساعت تا اهنگ جدید
نمایش نسخه قابل چاپ
6 ساعت تا اهنگ جدید
اها یه قشر خاص(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به نظر من VLC Player نصب کن عاشقشم...
به هیچ فرمت ویدئویی و موزیک نه نگفته تابحال Flac هم با همون پخش میکنم غوله غول (sm19)
6 ساعت و نیم(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همیشه امیر نیم ساعت جلوتر میزاره(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسین با احتساب به اون گفته
نوشتن 48 ساعت بعد از پخشه آهنگه تجربه کننقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پخشش با منه
قیمت البوم 60 تومن
نگفته بعد ویدئونقل قول:
نوشته اصلی توسط Aghili [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همراهان عزیز ویدئوی تجربه کن اولین ویدئو از همین آلبوم دوشنبه بیست و چهار آبان پخش میشه و در چهل و هشت ساعت آینده شرایط تهیه آلبوم اوریجینال از همین صفحه به اطلاع شما دوستان میرسه.ممنون از حمایت و همراهیتون
عه راس میگی چشمایه من چقدر چپ دیده (sm2)نقل قول:
(sm132)بعد از چندین ماه
دقیقانقل قول:
میخواستم نقل قول بگیرم که دیگه تو زحمتشو کشیدی (sm128)