این گروه سرود هم همچنان ریز ریز میبافه اون زیر(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
این گروه سرود هم همچنان ریز ریز میبافه اون زیر(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باز زر مفت تک طرفدار گروه اریان . وقتی دو سه تا طرفدار چاوشی با حرفاشون به طرفدار اسکولی مثه علی پهلوان میدون میدن اینم شیر میشهنقل قول:
پس اون یکی که حسامی زده کی میاد ؟
نمیاد
چطوری؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد 1 سال اومدم سر بزنم
صبحی اهنگ اومد گفتم الان باران همه دارن نقد میکنن اهنگ رو مخصوصا ممر :|
جدا جای سرلک تو این آهنگ خیلی خالیه میومد اون وسطا یه هایی و هویی و چیزی میگفت برا خودش مگه به جایی برمیخورد
آقا بیخیال ...
هر کی دوست نداری گوش نکنه اجبار که نیست ! سبک سریال همینه دیگه
(sm120)من زودتر نقد کردم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط .ALI.AZAD. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه چیز دیگه تف بده (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منظورم این بود سبک آهنگ به فضای سریال میخوره (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]