فک کردم صحنش زیاده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی گفته بودی گفتی خیلی صحنش زیاده(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
فک کردم صحنش زیاده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی گفته بودی گفتی خیلی صحنش زیاده(sm120)
(sm3)(sm1)
وصیت رو پلی کرده بودم رفته بودم تو فاز اینو دیدم ترکیدم(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)اشترم حسش هس البوم بزنی
برو گلُ ببین بیو اونور گذاشتم 15 مگ بیشتر نی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیج چاوشی رو یکی بده همین که توش پست میذاره
(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لایک (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی چه عجب از لحاظ فنی نظری نداری ؟ (sm120)
صحنه دوس داری ؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سریال کالیفرنیکیشن توصیه می شود (sm120)
زن ناشناخته (sm120) the unknown woman
یعنی آدم نظرایی سایت موسیقی مارو میخونه از مردم ایران نا امید میشه کجاش ضعیفه ملتی که الکی آدمای دوزاریو گنده میکنن امثال خواجه امیری چه چیزی اضافه کردن
(sm173)ممد امین چرا دخول نمیشه تینی مووی
اکبر under the dome رو دیدی؟(sm120)نقل قول:
محسن چشه؟(sm54)
چطوری سرور وسالار (sm1)(sm127)(sm54)نقل قول:
تو فوتبال معمولا کم نمیارم ولی تو موسیقی که کلا جز گوش کردن کاری نمیکنم در مورد فیلم هم از حضور اساتید فیض میبریم(sm120)
امتیاز نهایی(sm120)دیدی؟MATCH POINT(sm120)
خودمونیم استقبالی که از باید از جانب هوادارا از پارو نشد نمیدونم چرا (sm54)
سیزده اوضاع خیلی بهتر بود
ها همین بود(sm120)نقل قول:
نه صحنه دوس ندارم روزایی که میتونم ببینم متفاوته (sm120)
صحنه هم به جا باشه خوبه مثل BITTER MOON(sm120)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا ما هر کی رو دیدیم پشماش ریخته بود (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط paradox [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بگذر از اونایی که میان میگم من خودم طرفدار محسن چاوشیم ولی البوم فلان ه و بهمان (sm120)
من خودم تو موسیقی ما میخواستم رای بدم میگفتم خودم طرفدارفلانیم ولی ریده (sm120)
ریزش مخاطب (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط paradox [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلاد ازت نقل گرفتم ولی فقط نوشته ی من اومد(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فصل 1 و 2 رو دیدم شایدم فقط 1 (sm148) دیگه حوصله ندارم بقیه شو ببینم (sm120)نقل قول:
ممر(sm30)
باس بره امضا(sm2)
دیروز تموش کردم بد نبود (sm120)نقل قول:
بد نیستم رفیق عزیز(sm127)(sm176)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مفهمومو رسوندی (sm120)نقل قول:
در کل حس داشتی MATCH POINT ببین حتما(sm120)نقل قول:
من زیاد فیلم نمیبینم (sm120)نقل قول:
(sm2)لاشی من از صب منتظرم شب شه (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دو تاس
Mono - The Last Dawn - Album - 2014
Lunatic Soul - Walking On A Flashlight Beam - Album - 2014
پنجاه تا کاربر ریخته تو تاپیک یکی پیج رو بده
اینُ ببین(sm120)نقل قول:
(sm176)
chavoshi1 فیسنقل قول:
ایسناگرام mohsnchavoshi1
فیلمایی که تو معرفی میکنی بد نیست (sm120)تو فیلم سلیقت خوبه لا اقل (sm120)نقل قول:
کسی نرم افزار MATLAB بلد نیس؟(sm120)
(sm70)نقل قول:
پپ بزرگه(sm120)نقل قول:
احسن و تبارک الله فسیل ترین کاربر همه دوران(sm70)(sm19)(sm127)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm176) اینم یادت نره قول دادی