حیف این شعر این صدا(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
حیف این شعر این صدا(sm50)
(sm2)همه شدن کارشناس ارشد موسیقی از دانشکده دوسلدورف
نقش سبزه سیزده به دار داری پس(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی میگی نولان جان؟این اهنگ زیرخطر فقر موسیقی ام نبود..چه میگویی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من دستم خیلی خوبه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم نگفتم شاهکار قرن بود ! سلیقه من باید دستت اومده باشه که این آهنگ ها نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من میگم اینا واسه سریال دست محسن هم باز نیست , تا آلبوم صبر کنید
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این مشکل گوارشی گرفت
باید جراحی کنه
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امروز رو من تمرکز کردی بدجور (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از اهنگ که خوشم نیومد اصن ملودی نداش.شعرش یکم خوبه
ولی به حال و هوای سریال خوب جور شده بود.
خلاصه شهاب باید بره اینجا داره تلف میشه(sm50)